Éltél már át csúnya szakítást? Mennyi idő kellett hozzá, hogy feldolgozd ezt és újra kapcsolatba kezdj egy másik emberrel?
Nálunk csúnya volt a szakítás. Nagyon. Az exem bántani akart, sőt késsel akart leszúrni. Fenyegetőzött, hogy ha engem nem ölhet meg, akkor magát fogja, vagy majd bántja a családomat..
Ezek után hamar kiábrándultam... szakítás után kb 2 héttel jöttem össze a mostani párommal, ennek lassan 4 éve :)
N
Éltem már át, nem egyszer, a legutolsó volt nagyon fájdalmas, akiben azt hittem megbízhatok csúnyán átvert, megcsalt ... Utána kb fél évig nem volt senkim, de azóta is a bizalmam elszállt, nehéz újra bízni.
Most van valakim, de sokszor előjönnek a félelmeim. Próbálkozom , hogy ez ne legyen gond a kapcsolatunkban vele. Eddig minden rendben. De , azért ott van a félsz, hogy mi van ha ő se különb.:/ Nehéz dolog sajnos a bizalom, de meg kell próbálni a boldogságunk érdekében. Mert boldog akarok lenni. El kell felejteni a rosszat és helyet adni a szeretetnek.újra hinni, és szeretni így lenne érdemes élni.Mert szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon, de mire megtalálja az igaz , hű társát az ember addigra már belefárad mindenbe.. azért én bízom benne, hogy megtaláltam azt a valakit. akivel akár egy egész életen át szerethetjük egymást, de ezt az idő majd megmutatja.
Sok sikert az utadon, hogy megtaláld a boldogságod!
Az ex csunyán megalázott.
Nehezeb dolgoztam fel. Ejszaka alkoholizálva futottam erdőben pirkadatig meg ilyenek h kitomboljam magambol a hatalmas fájdalmat, mikozben egy haverja(aki az a sittrol ki sittre be rafinalt illegalisan kereskedo bandavezér kemeny macho) folyamatosan hivogatott, az exszel egyutt (konferencia beszelgetes egyszerre a kettovel)elkuldtem a francba mindkettőt, hogy latom "adjatok veszitek"egymas között a nőket, stb, elkoltoztem kb 300 km re munka miatt is, de még mindig hivott, mindig rácsaptam a telot, a masik helyen maganyos lettem, szivatott egy netes srac, papirugyintezni visszamentem, igy akkor az ex havernak végre beadtam a derekam annyiban csak hogy oke meghallgatom. Talalkoztunk. Pirkadatig mosta a fejem, könyörgött, hogy higgyek neki, ő nem olyan, az exem jo hülye volt h engem kidobott, aztan elkezdte nekem lehozni a csillagokat, járt hozzam 300 kmeket ill oda vissza 600-akat, szuleihez vitt, haverokhoz, mikor először lefeküdtem vele, szex után könnyekkel ismételgette hogy szeretlek szeretlek szeretlek.
Kb egy honap volt szakitas utan/az erdoben a részeg szaladgálásomtol szamitva összejönni a kövi sraccal.és igaza volt. Bizonyitott. Igazi Férfi.aztán megint lecsukták. Alig élte tul lelkileg.
De szép a sztori folytatása. De hosszu.
(Külföld es külföldi srácok a tema, nem cigok mielott azt hiszi barki)
*az exszel a csunya szakitas is megérne egy misét amugy, de az is hogy hogyan ismertem meg a haverját.
Komolyan néha nekem hianyzik már az a sablon normalis hetköznapi élet ami másoknak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!