Nehéz anyagi helyzetben lehet boldogan élni?
Mármint, felnőttként.
Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor még ételre is alig jutott, de akkor még kamasz voltam (19), és valahogy nem vettem ennyire komolyan, vagy nem tudom.
Valahogy akkoriban el voltam varázsolva, és valahogy a helyzetem ellenére sem éreztem magam boldogtalannak.
Egy koliszobában laktunk egy barátnőmmel, a párkapcsolatom is friss volt még, valahogy biztos volt, hogy mindig mindent megoldunk.
Mennyire más felnőttként? Nehezebb lelkileg?
Aki eseleg volt ilyen helyzetben fiatalon, majd felnőttként is, mi volt más?
Röviden: Nem.
De majd mindjárt jönnek a válaszok, hogy ők nettó 100.00-bó nevelnek 3 gyereket, és nagyon nagyon boldogok.
Fiatalon sem éreztem jól magam, de megvolt a remény, hogy "lesz majd jobb". Aztán rájön az ember, hogy hiába ér el egy bizonyos szintet, akkor se fog hirtelen az ölébe pottyanni semmi.
Az az igazság, hogy minél többet keres az ember, annál elérhetőbbé válnak dolgok és annál több dolognál jön rá, hogy nem tudja megvenni. Amolyan majdnem elérem a kilincset de mégsem érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!