Hogyan szeressem meg jobban az embereket?
Teljesen normális, amit érzel. Hasonlókat tapasztaltam én is... Mindenki mindenkit kibeszél, más háta mögötti áskálódás-furkálódás, ha egyik úgy véli hogy másiknak valami sikerült, sikerülni fog, vagy jobban boldogul, akkor lejáratás-feljelentés, stb...
Érdemes közösséget találni, akik nem ilyenek... Ami nem azt jleenti, hogy egyáltalán nincs rosszindulat, de nem olyan szinten, hogy egymás bántásával töltsék az időt...
Undorító a felfogásod. Nehogy már 7 millió fajtársadtól undorodj, csak mert néhányan kárt okoztak neked. Engem is jónéhány trauma ért már, lehet hogy még nálad is több, mégsem kezdtem el minden egyes emberi lényt utalni a világon, mert nevetséges.
De ha már annyira kiirtani valónak látod az emberi fajt, kezdhetnéd magaddal a Föld megtisztítását.
Már miért kellene megszeretni?
Szerintem is a környezetünkben levő embereket, azok közül is az arra érdemeseket kell szeretni.
Egyébként nekem napról-napra rosszabb a véleményem erről a fajról.
Kevés a jó ember. Ja, amúgy magamat se tartom annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!