Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember ez?

Milyen ember ez?

Figyelt kérdés
Egy ismerősőm, aki nem a barátom, megkérdezte, hogy milyen játékot vettem, elmondtam neki, hogy milyen játékot vettem, és mennyiért, de őt az zavarja, hogy miért nem YXZ helyen vettem meg, amikor 1-2 ezerrel olcsóbb...mi a f**z köze van hozzá? és akkor így próbál engem lehúzni, meg hogy én vagyok a csicska mert hogy 1-2 ezerrel többért vettem meg egy 10ezer feletti játékot...ezzel súlykol, és mondja mindenkinek, hogy milyen balf***z vagyok..nem értem az ilyen embernek mivan a fejében.

2019. márc. 4. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt bajom a G2A-val. A játék készítők részesedéséről meg csak annyit, hogy nem a játék készítőket megkerülve jutnak hozzá a kulcsokhoz... Legtöbbször vagy leárazva vesznek meg kulcsokat (tehát a pénz eljut a célba) aztán ezeket a kulcsokat adják tovább.

Vagy van a humblebundle-ös megközelítés, ahol támogatják a vásárlókat x %-al, tehát szintén minden kulcsot megvesznek, amit aztán tovább adnak x %-al olcsóbban, így már nem kell annyit fizetnie a vásárlónak.

Nyilván, hogyha valami 1-10 eladásos 100% negatív review-os "eladótól" akar vásárolni az ember, akkor nem fog jól járni, de azért elég sokakat 95%+-ra pontoznak és több tízezer sikeres eladáson vannak túl, az ilyen már-már "viszonteladónak" nevezhető emberek nem fognak átverni.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, fillérbaszó az ismerősöd és esze ágába sincs megérteni a te véleményedet. Kicsit úgy is tűnik, mintha féltékeny lenne, amiért te teljes áron is megveheted és talán azzal próbálja meg kompenzálni a féltékenységét, hogy megpróbál lealacsonyítani téged. Nem kell hallgatni az ilyenre, a legjobb amit tehetsz az az, hogy nem veszed tudomásul azt amit mond.

2019. márc. 4. 18:35
 12/13 A kérdező kommentje:

és olyanokat mond, hogy én nem becsülöm a pénzt, meg hogy kidobtam az ablakon pár ezer forintot..

ez már beteges..szar embernek állít be. mindjárt állcsúcsón ba*zom

2019. márc. 5. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:

A háttérben, csakis a szekszualitás állhat!

Lehet, hogy tesiórán, a kidobós közben, netalántán az öltözőben észrevette, hogy felállt a kukacod, ezért visszafolythatatlan vágyat ébresztettél benne, hogy aňålisan kielégítsen gumi nélkül.

És szerintem be akarja kapni a kislágyújjadat, és kisz○pkodni alóla a szutykot!

De erről csakis te tehetsz, ugyanis felkorbácsoltad a kihivó magadartásoddal ennek az ifjú csődörnek a izzó/forró szerelmét illetve vágyait, amit fájdalmas együttlétel tudsz majd neki csillapítani !

Szerintem mutogasd neki a bokádat, a hónaljadat, az újjad közét, a köldöködet, a popsid nyilása feletti grübedlit, illetve a f@sszőrödet !

És mindeközben harapdáld az alsó ajkaidat és nyalogasd a fogadat és pajzán mosoly kiséretében nézz jó méllyen a szemébe, mintha lekívánnád róla a fehérneműjét!

Aztán amikor eljön az ideje a 10órai szünetben, vonuljatok férre a tanári wc-be és add át a tested a gyönyörnek ! Éld meg minden pillanatát, engedd hogy magáévá tegyen ! Orgiázzatok egy hatalmasat !

Engedd be szerelmetek édes nedűjét egymás testnyílásaiba!

Mutasd meg neki, hogy ki az apuci, erőteljes paskolásokkal jelezvén a hátsóján!

1 szó mint száz, csak szekszre kellesz neki, és nem is akármilyenre ! A legvadabbra !

2019. márc. 22. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!