Nektek van ilyen ember az életetekben?
Figyelt kérdés
Nem tudok sok embert szeretni. Kedvelni igen, elvagyok velük, de szeretni..hát elég ritka. Most viszont van egy ilyen ember. A kolleganőm. Szoktunk beszélgetni,és mintha már 1000 éve ismerném őt,nagyon "vonz" benne valami, mintha lelkileg összeillenénk vagy hogy mondjam. :D Nem vagyok szerelmes belé, mindketten nők vagyunk, csak ő jópár évvel idősebb. Nektek van ilyen ember az életetekben, aki mást mint a többi? (most nem szerelemre gondolok.:) )2019. márc. 3. 20:26
1/6 anonim válasza:
nekem a barátom a legjobb bizalmasom. nekem ő az, akivel mindent megbeszélek, akinek ki tudom önteni a szívem.
a többi emberrel közel sincs ilyen kapcsolatom.
2/6 anonim válasza:
Volt. Vagy legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy számára nem jelentem ugyanezt, hiába mondta.
3/6 anonim válasza:
Ugyan ez van velem, és a legjobb barátnőmmel. Gimnáziumban ismertük meg egymást, azóta elválaszthatatlanok vagyunk, pedig én se kötődtem soha senkihez ennyire... Képtelen vagyok szeretni, de őt mégis. Lélektárs. :)
4/6 anonim válasza:
nekem vannak ilyen barátaim. a barátság is érzelmi dolog szerintem. csak más fajta. ahogy a szülő gyerek is érzelmi csak más.
nők között talán ritkább az ilyesmi.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt, aztán egyik percről a másikra elhajított, pedig én mindig ott voltam mellette, nem számított, hogy éjszaka van, munkában vagyok, én ott voltam. Ő is ugyanezt ígérte, szerinte meg is tette, csak látszata nem volt, aztán el ia dobott.
6/6 anonim válasza:
Igen. A férjem. Ő a legjobb barátom is, neki mindent elmondhatok. Rajta kívül nem ismertem senki olyat, akihez ilyen bizalommal fordulhattam volna. Még a legintimebb, legkényesebb női dolgokat is vele beszélem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!