Ez tényleg olyan idegesítő? Hogyan szokjak le róla?
Általában az emberek nem szeretik ha a magánszférájukba furakodnak, én mondjuk pont azt szeretem, mert figyelemhiányos vagyok, de a legtöbb ember valóban kiakad tőle. :D
De lehet nem is a kérdések mennyiségével, hanem a milyenségükkel van bajuk, lehet mindig személyes témákat boncolgatsz és ők még nem érzik úgy, hogy azon a szinten lenne a kapcsolatotok.
Attól függ amúgy - engem, ha kérdezgetnek, két esetben zavar;
- Ha konkrétan az illető meg se várja a választ, hanem két szó után már teszi is fel a köv. kérdést.
- Ha az illető nem engedi meg, hogy visszakérdezzek; ergo az egész olyan, mintha egy interjút adnék. Esetleg válaszol, de azt is 1-2 szóban teszi.
de az, hogy, ha feltesz sok kérdést egy csevely alatt, de attól normálisan képesek avgyunk mindketten kommunikélni, nem zavar.
Megoldani úgy lehet, ha kicsit nyitottabb vagy és megálaszolod a saját kérdésed Te is vagy hozzászólsz a válaszhoz és nem teszed fel rögtön a kérdés után a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!