Miért vagyok az embereknek idegesítő?
Figyelt kérdés
Folyton azt mondják nekem,hogy "De idegesítő vagy." "Ne idegesíts." Miért? Mit csinálhatok,hogy csak ezt kapom az emberektől?2019. jan. 31. 09:54
1/5 anonim válasza:
Ehhez tudni kéne hogy az adott illető miért ideges rád, konkrétabban ki kell fejteni az okát!
2/5 anonim válasza:
Ha ilyet mondanak azonnal meg kell figyelned magad hogy ez elott mit tettel mondtal ami miatt annak tart... es akkor rajossz, tudsz valtoztatni, es kesz a megoldas!
3/5 anonim válasza:
Biztos sokat beszelsz.
Tul reszletesen magyarazgatsz egy temat. Kioktatasnak veszem en is. Biztos ez a bajuk.
Van ilyen baratom,nagyon idegesito tud lenni. De en megmondtam neki,h ettol. Meg,h 50%-nal tobbet ne beszeljen. Elegem van,h nem jutok szohoz.
N
4/5 anonim válasza:
Mire mondják? Milyen helyzetben?
Nekem általában az idegesítő, akkor össze-vissza beszél, nem a helyzetnek megfelelően viselkedik, nem hagy valamit megcsinálni, amikor koncentrálnom kell, nem hagy békén.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom a kisujjamból kirázni hogy miért. Ha akarsz egy választ írj egy privátot vagy ird le hogy mikor mondják ezt, és akkor Talán.. De ismeretlenül honnan tudjuk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!