Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok az embereknek...

Miért vagyok az embereknek idegesítő?

Figyelt kérdés
Folyton azt mondják nekem,hogy "De idegesítő vagy." "Ne idegesíts." Miért? Mit csinálhatok,hogy csak ezt kapom az emberektől?
2019. jan. 31. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kéne hogy az adott illető miért ideges rád, konkrétabban ki kell fejteni az okát!
2019. jan. 31. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyet mondanak azonnal meg kell figyelned magad hogy ez elott mit tettel mondtal ami miatt annak tart... es akkor rajossz, tudsz valtoztatni, es kesz a megoldas!
2019. jan. 31. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sokat beszelsz.

Tul reszletesen magyarazgatsz egy temat. Kioktatasnak veszem en is. Biztos ez a bajuk.

Van ilyen baratom,nagyon idegesito tud lenni. De en megmondtam neki,h ettol. Meg,h 50%-nal tobbet ne beszeljen. Elegem van,h nem jutok szohoz.

N

2019. jan. 31. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mire mondják? Milyen helyzetben?

Nekem általában az idegesítő, akkor össze-vissza beszél, nem a helyzetnek megfelelően viselkedik, nem hagy valamit megcsinálni, amikor koncentrálnom kell, nem hagy békén.

2019. jan. 31. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kisujjamból kirázni hogy miért. Ha akarsz egy választ írj egy privátot vagy ird le hogy mikor mondják ezt, és akkor Talán.. De ismeretlenül honnan tudjuk? :)
2019. jan. 31. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!