Mindent magara veszek, könnyen megsértődöm. Hogy tudnék ezen változtatni?
Sziasztok!
Régebben nem voltam ilyen, könnyen vettem a poénokat, vagy szimplán nem érdekelt ki mit gondol. Kb. egy éve viszont ért egy elég negatív élmény, azóta mindig keresem magamban a hibát és magamra veszem a legapróbb kommenteket is.
Pedig én aztán kő kemény szarkazmus vagyok, simán elpoénkodom azokkal akikkel lehet, oltok viccből, én viszont megsértődöm. És ez már engem is zavar.
Példa: ma melóban rámszólt felettesem - teljesen jogosan - egy óvatlan pillanatban könyököltem és jött a "nem a kocsmában vagyunk" kiosztás. ÉS képes voltam ezen lovagolni, meg egyből hogy tuti baja van velem.. Mindenért bocsánatot kérek, görcsösen akarok megfelelni, ez sem volt rám jellemző. Volt hogy már barátaim rámszóltak, hogy engedjem már el ezeket, mert mindenki kap hideget-meleget de valamiért nagyon nehéz.
Mi ez önbizalomhiány? Úgy irigylem azokat akik ezeket lesza*ják és megy minden tovább.
Hacsak nem valami vendéglátó, vagy ügyfélközpontú helyen melózol, a főnököd elmehet a nagyanyja valagába 1 méter mélyre.
Komplexusos köcsög, mond meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!