A világítós cipő szerintetek is kislányoknak való? Igaza volt anyukámnak, hogy amikor 6 évesen az volt minden vágyam sosem vette meg nekem? És kimondta hogy azért mert lányos.25f
Az én gyerekeim is kb. 5-6 évesek voltak. 10 évesen is elmegy még. De felnőttnek utcára? Max. futócipőnek tudom elképzelni.
Kérdező! Miért most jutott eszedbe így 19 év után ez a kérdés? Még mindig benned maradt lelkileg? Valahol megértem, mert anno én a Nagy indiánkönyvet szerettem volna lányként, nekem se vették meg, mert azt mondták, hogy az fiúknak való. De sorolhatnék még játékokat. Rodolfó bűvészkészletet sem kaptam. De sorolhatnám a meg nem kapott dolgokat a sok más mellett, amit végül is kaptam szülinapra, karácsonyra, stb. Alsós koromban nagy divat volt gyerekek körében a fapapucs. Kaptam helyette egy klumpát, vagy később vágytam egy Alföldi papucsra, azt sem kaptam.
Szerintem ne csinálj belőle gondot. Én már nem is gondolok a gyerekkori sérelmeimre, mit kaptam és mit nem. Most is csak azért jutott eszembe, mert láttam a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!