Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A világítós cipő szerintetek...

A világítós cipő szerintetek is kislányoknak való? Igaza volt anyukámnak, hogy amikor 6 évesen az volt minden vágyam sosem vette meg nekem? És kimondta hogy azért mert lányos.25f

Figyelt kérdés
Bezzeg egyik barátomnak vettek my littlée pony-s pólót, amikor azt szerette :( Normális hetero lettem amúgy.... de nagyon vágytam, arra a cipőre :(
2019. febr. 26. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
amikor én voltam gyerek akkor is volt, nekem ilyen pasztell színű volt, rózsaszín meg narancs, zöld meg mindenféle hülyeség, de fiúkon láttam kéket, pirosat, sötétebb színeket is, szóval nem csak lányos, hanem fiús színekben is voltak
2019. febr. 27. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Én fiúkon is láttam. Nő vagyok, nekem azért nem volt, mert anyám szerint tízéveseknek való, én meg idősebb voltam :( Amúgy kapni felnőtt méretben is.
2019. febr. 27. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim is kb. 5-6 évesek voltak. 10 évesen is elmegy még. De felnőttnek utcára? Max. futócipőnek tudom elképzelni.

Kérdező! Miért most jutott eszedbe így 19 év után ez a kérdés? Még mindig benned maradt lelkileg? Valahol megértem, mert anno én a Nagy indiánkönyvet szerettem volna lányként, nekem se vették meg, mert azt mondták, hogy az fiúknak való. De sorolhatnék még játékokat. Rodolfó bűvészkészletet sem kaptam. De sorolhatnám a meg nem kapott dolgokat a sok más mellett, amit végül is kaptam szülinapra, karácsonyra, stb. Alsós koromban nagy divat volt gyerekek körében a fapapucs. Kaptam helyette egy klumpát, vagy később vágytam egy Alföldi papucsra, azt sem kaptam.

Szerintem ne csinálj belőle gondot. Én már nem is gondolok a gyerekkori sérelmeimre, mit kaptam és mit nem. Most is csak azért jutott eszembe, mert láttam a kérdésed.

2019. febr. 27. 18:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nézd, nekem is volt ezer minden, amit nem kaptam meg, eszembe sem jutnak. De visszatekintve volt sok ilyen dolog. Ez azért volt más, mert erre igazán vágytam és nem azért mert divat volt, hanem mert tetszett nagyon. kicsit jobban megmaradt, még 10-11 évesen is kértem a szüleimet ésrte, tehát éveken keresztűl tagadták meg tőlem, pedig látták mennyire szeretném. Sőt, volt olyan, hogy egyébként teljesíthetetlen dolgokra hivatkoztak, hogy ha azt megcsinálom, maratont futok vagy mittudom én, akkor talán elgondolkoznak rajta...
2019. febr. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!