A világítós cipő szerintetek is kislányoknak való? Igaza volt anyukámnak, hogy amikor 6 évesen az volt minden vágyam sosem vette meg nekem? És kimondta hogy azért mert lányos.25f
Figyelt kérdés
Bezzeg egyik barátomnak vettek my littlée pony-s pólót, amikor azt szerette :( Normális hetero lettem amúgy.... de nagyon vágytam, arra a cipőre :(2019. febr. 26. 22:40
1/14 anonim válasza:
Én is vágytam rá, de nem volt pénzünk rá. Szerintem nem lányos. Fiúknak is volt.
2/14 A kérdező kommentje:
nekünk volt és iszonyat szarul esett hogy a húgom bezzeg kapott :(
2019. febr. 26. 22:50
4/14 anonim válasza:
Mármint arra a cipőre gondolsz, aminek hátul a sarka villogott, ahogy lépkedtek benne a gyerekek? Hát igen, volt egy korszak, kb. pont akkor, amikor te voltál kisgyerek, amikor ez volt a menő. Nekem két lányom van, vettünk nekik. Őszinte leszek: fiúkon nem sűrűn láttam.
5/14 anonim válasza:
Anyukád biztosan nem rosszindulatból nem vette meg neked azt a cipőt, hanem mert tényleg azt hitte akkoriban, hogy az csak lányoknak való. Ne haragudj rá emiatt, még ha esetleg nem is volt igaza!
6/14 anonim válasza:
Én veled egyidős nő vagyok, és fiúknak is volt, de pl. nekem nem volt, mondjuk annyira nem is akartam. Simán volt mindenkinek, aki akart, nem volt nemhez kötve.
7/14 Metionin válasza:
Az pedig fiúknak is volt. Amúgy én a legóval jártam így, nem kaphattam soha mert "fiús". Ehelyett vették a hülye barbikat amikre rá se néztem.
8/14 anonim válasza:
Nem sokat veszítettél, bennem az maradt meg ezzel kapcsolatban hogy pár napon belül mindenkinek elromlott.
9/14 anonim válasza:
Sajnos sok anyuka fejében komoly zavar van.
Itt Olaszországban pl. nyáron nagyon menő volt a világító (ledes) cipőfűző.
Szinte minden gyerek ilyenben rohangált esténként a tengerparti korzón.
(Itt a gyerekeknek is éjfélig van nyitva a vidámpark.)
Amúgy több (pl. kocogó) felnőtt lábán is látni lehetett villogó cipőfűzőt vagy ledes cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!