Ha egyszerűen utálok tanulni, akkor eláshatom magam az életben?
@19:24
Egyre inkább úgy hiszem hogy ilyen nem létezik számomra.
Egyébként ezt tettem, ki is találtam és egyébként tényleg olyan téma, ami alapból érdekel, de az hogy itthon leüljek és elkezdjem hozzá seggelni az anyagot... utálok tanulni...
Fejben jó vagy akkor nincs gond.Engem a 8 általánoson is úgy rugdostak át.
Még is lett több házam, kocsik, feleség, család és pénz is. A barátomat is így rugdosták át. Most van 3 pizzasütője, két kávézója és vígan megél belőlük.
"Nekem is vannak olyan napjaim, amikor abszolút nincs hangulatom, kedvem hozzá, fáradt vagyok és nyűgös"
Nekem általában csak ilyen napjaim vannak sajnos...
A tanulás egy életen át történet az nem olyan klisés mint hangzik. Nem feltétlenül a padban görnyedés mint tanulási forma hozhat számodra boldogságot. Ha találsz egy szakterületet/szakmát, bármit amit jó kedvel csinálsz és azt veszed észre magadon, hogy bakker! ez érdekel!
Akkor meg is kezdődhet az a bizonyos tanulás azzal, hogy azt a szakmát szépen kitanulod, elsajátítod bele ásod magad. És fogod élvezni hidd el. Annyi szerintem, hogy még nincs meg nálad ez, kezdj el neten akár olvasgatni foglalkozásokról, mélyedj el magadba kicsit, gondold át mihez lenne kedved.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!