Tényleg ezért néznek lányok mostanában az utcán is, vagy csak beképzelem?
Tudom,rengeteg ilyen kérdés van, azt is tudom, hogy általában miért van. Mostanában "felnyílt a szemem", ergó elkezdtem nyitott szemmel járni, jobban nézem a lányokat, meg ezáltal magamra is jobban adok. Lehet eddig is így volt, de most már nekem is feltűnik, hogy sokszor vagy feltűnően néz a szemembe(tehát nem a ruhámat,vagy valami mást néz) egy lány, van, amelyik mosolyog is, de nem mindegyik, ekkor ha én is ránézek, valaki tovább tarta a szemkontaktust, valaki meg zavarodottan elnéz.
De ez nem csak havi 1-2x fordul elő,hanem heti többször is, majdnem minden alkalommal,amikor jobban emberek közt vagyok.
Nyilván élvezem a dolgot, de ez így most elég nagy "löketet" adott, viszont nem tudom, hogy jogosan tudom ezt be annak,ami, vagy csak képzelődök. Magamról igazából nem tudom,hogy van-e értelme mit mondani, 16 éves vagyok, 183-4 centi magas, ahhoz képest elég sovány, bár mostanában többségben kabátban vagyok, szóval nem látszik, bár nem olyan szinten vagyok,hogy minden csontom kilátszik.
Elejinte volt 1-2 feltűnöbb ilyen eset, azóta már szinte direkt keresem ezeket az embereket, volt, hogy álltam az út felé a buszt várva, random elfordultam balra, majd egy mögöttem éppen abba az irányba elmenő lány hirtelen elrántotta a fejét, és mivel jó hosszú haja volt,elég feltűnően látszott,majd ment tovább.
Nyilván feltűnik,hogy néznek, és persze alap esetben azt is tudom,hogy miért, csak egy kicsit kezdtem már túlzásba esni ezzel, ezért tettem fel itt a kérdést, hogy nem- e én gondolom csak túl a dolgokat.
Természetesen nem mindenki csinálja ezt, de aki igen azt elég gyorsan észre szokott venni.
Azért ha a csajok néznek, akkor valamit jól csinálsz. Nem értek egyet 11el, rajtam ugyan csak enyhe korosodás látszik, de már akkor is kerülik az ember tekintetét a fiatalabb lányok, amikor nem vagy kiöltözve.
Ha ilyen jól megy adhatnál talán pár tippet a gyik közönségnek, hogy mit teszel magadért, hogy jól nézz ki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!