Miért van az, hogy mostanában semmihez nincs kedvem, de legfőképp a haverjaimhoz nem? 18/f
8-an vagyunk így haverok, régebben jobb volt de mióta 2-en elköltöztek máshová (a 2 ütőképes ember, akik mindig elkezdték szervezni a hétvégi programot) azóta kb abból áll a hétvégénk hogy beülünk valakihez, iszunk egy sört és bámuljuk a tv-t.
Nem lehet semmi programot szervezni, mindenki ilyen otthonülős lett... párszor próbáltam de egyiknek nincs kedve, másik fáradt, a harmadik tüsszentett egyet úgyhogy "beteg". De ha azt mondom üljünk be pl hozzánk, akkor oda már mindenki jön...
Én meg ahogy látok más korombelieket hogy összeszedelőzködnek 5-6-an bandába hétvégén és mennek bulizni, szórakozni, piálni egyszerűen nekem is ehhez lenne kedvem. Nem otthon bámulni egymást mint a nyugdíjasok.
Inkább most minden hétvégén este otthon vagyok, tv-t vagy filmet nézek, de nincs kedvem elmenni máshoz és ott ülni.
Nem tudom mi bajom lett, miért lettem ennyire antiszoc, de semmihez nincs kedvem, utálom a hétvégét mert tudom hogy megint csak a sz*r program vagy az otthon ülés lesz...
Neked inkább barátnő kéne, a szex sokkal nagyobb élményeket nyújthat.
A bulik meg csak az egészséged teszi tönkre. Ezt akarod ?
Hát szerintem most barátnő kéne a legkevésbé, kicsit szórakozni, bulizni, élni akarok.
De ilyen otthon ülős haverokkal nem lehet, és halvány lila fogalmam sincs hogy/hol ismerjek meg új barátokat...
De ezzel csak az egészséged teszed tönkre.
Egy barátnővel sokkal jobban járnál. A bulikból meg nem marad semmilyen szép emléked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!