A sikertelen férfiak miért a nőket hibáztatják azért, mert senki nem akar velük kapcsolatot létesíteni?
Személyesen is ismerek legalább 5 ilyen srácot,akik el nem tudják képzelni,hogy bennük van a hiba. pedig vannak bajok. pl: ápolatlanság szőrzet,illat terén.Őnző és önelégültség jellemzi őket.Ők gondolják magukat a "jó fiúnak" miközben a nőket abszolút egy darab húsként kezelik,de persze a nő a hibás,mert nem akar egy olyan sráccal lenni,aki csak és kizárólag magáról tud beszélni,és önmagát fényezi állandóan
Mindig megvan az oka,hogy valakivel miért nem akarnak együtt lenni,de persze mindiiig a "pic.sa" nők a hibásak.
ez bosszantó
kiesik a szemük minden nőre,de közben nekem is csapnák a szelet,miközben a szemem előtt viselkednek úgy,mint a kiéhezett vadállatok.
sem odafigyelés,sem törődés a másik nem lelke iránt.
belőlem is a testem érdekli csak.sose egyik se kérdezi meg,hogy ÉN hogy vagyok,VELEM mi a helyzet csak ők ők ők....
egyébként lefogadnám, hogy egyetlen egynek se mondtad ezeket a dolgokat a szemébe...csak a háta mögött elhordod mindennek...közben lehet magától nem tudja felfogni, hogy változtatnia kéne...:D
nekem a kedvenc kifogásom, amikor egy csaj úgy x idő után, mikor már nagyon nem bírja magában tartani a dolgokat, kikel magából, hogy hát "magamtól is rájöhettem volna"...és nincs ott a logika, hogy látod, nem jöttem rá, mi lett volna, ha mondjuk egyértelműen megmondja a dolgokat a szemembe?
Ez tök alap: aki sokra tartja magát, az azért van mert a környezete sokra tartotta őt a múltban, ezért úgy kezd viselkedni.
Természetesen a nőknek azok a pasik jönnek be akik magasabb státuszúak, ők lesznek az érték a szemükben akikért bármit megtennének. A magasabb státuszú férfi gyereke mindig is evolúciós előnyt élvezett, hiszen több erőforrás, tisztelet stb járt neki.
És ezért nem mindegy ki mesélgeti a sok lánnyal történt kalandját, mert az alfa igazat mond, a béta meg hazudik, a nők ezt meg a hangszínből, mimikából, testbeszédből azonnal megérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!