Az öngyilkosság foglalkoztat, valószínűleg meg fogom tenni a közeljövőben. Más is érez így?
Figyelt kérdés
Privatban is irhattok 23/L2019. febr. 24. 12:15
31/33 anonim válasza:
Kedves 63%-os, köszönöm, hogy tanulságosnak vélem a meglátásom, de ismétlem: nem presztízsből írtam, hanem hogy hátha rá tudlak vezetni egyfajta hatékony megoldásra. Ez esetben elsősorban fejben dől el. Nem önszuggesztiót értek ez alatt, mint pl sok divat-ezoterikus! Hanem megfelelő gondolkodásmódot. Egyensúlyban.
32/33 anonim válasza:
Kedves kérdező, remélem nem csináltál semmi hülyeséget. Nagyon sok rossz dolgon átmentem, rengeteg tapasztalattal bírok, szívesen megosztom a történetem, ha érdekel.
33/33 anonim válasza:
Én nem közvetelen leszek öngyilkos, én élvezem hogy szerekkel pusztithatom magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!