Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lànyok, amikor megyek az...

Lànyok, amikor megyek az utcàn és ràtok nézek akkor miért nézitek a földet vagy miért néztek el màsfele?

Figyelt kérdés
Féltek?? Vagy ennyire nem tetszem?? Mondjàtok az igazat!
2019. febr. 23. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem minden ilyen esetben nézem a földet, de van, amikor igen.

- nem szeretem, ha effektíve bámulnak, néha előjön egy ilyen szociális fóbia jellegű vmi nálam

- ha azt látom, hogy nagyon ki van éhezve úgy a srác, úgy néz, hogy már megdugna, inkább nem nézek a szemébe, mert ha igen, akkor felhívásnak veszik keringőre

- ha "gyanúsan" néz ki (előbb kinézem belőle, hogy letámad, szobára invitál vagy aprót lejmol, mint hogy megkérdezze, mennyi az idő vagy normálisan bókolna mondjuk).

Ha tetszik a srác, sztem ritkán nézek a földre, ha meg lyen esetben igen, akkor vigyorgok / pirulok, szóval elég egyértelmű.

2019. febr. 24. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

Egész jó alakom van (csak a genetikának hála, amúgy egy couch potato vagyok). Emiatt sajnos nagyon sokan megbámulnak - többnyire idősebb, "gyanús" kinézetű emberek. Sokszor végig is mérnek, fentről lefelé majd vissza is megbámulnak, bizonyos helyeken megáll a tekintetük... undorító.

Úgy érzem magam, mint egy kirakati bábu, aki csak látványelem, amúgy le van szrva hogy ez most zavarja-e vagy sem.

Így hiába néz a szemembe egy kedves srác, én már csak erre tudok gondolni.

Pánikbeteg vagyok, szociális fóbiám van (papírom is van róla... kezelem) így tényleg tehetetlen vagyok, nem tudom elküldeni a parasztokat a búsba.

2019. febr. 24. 17:16
 13/13 anonim válasza:
en utalom ha sokaig neznek...inkabb lenezek..
2019. máj. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!