Lànyok, amikor megyek az utcàn és ràtok nézek akkor miért nézitek a földet vagy miért néztek el màsfele?
Figyelt kérdés
Féltek?? Vagy ennyire nem tetszem?? Mondjàtok az igazat!2019. febr. 23. 18:21
2/13 anonim válasza:
Mert nem akarnak veled szemkontaktust, mivel egyáltalán nem jössz be nekik, vagy éppenséggel foglaltak, vagy tényleg az ég világon semmit nem akar tőled. Ha rád néz hosszasan akkor valamilyen szinten nyitott feléd.
3/13 anonim válasza:
Valószínűleg érdektelen vagy a számukra. De mondjuk felesleges belelátni többet, mert utcán nem nézegetjük egymást, mindenki megy a dolgára, és ennyi. Csak a Hollywoodi romcsi filmekben van ez a baromság hogy utcán összenéz egy férfi és egy nő és bumm, sírig tartó szerelem! Ahem. Elmondom: erre nem érünk rá és amúgy se így működik a világ. Ha fel akarsz szedni valakit, ne az utcán próbálkozz. Max ha prostit akarsz.
4/13 anonim válasza:
Autentikus választ azok a lányok tudnak adni, akikkel találkozol élőben és így viselkednek. A többi csak tipp, találgatás lehet.
5/13 anonim válasza:
Én akkor csinálom ezt, amikor nem akarok ismerkedni, beszélgetni az adott illetővel.
18/L
6/13 anonim válasza:
Én szeretem kerülni a szemkontaktust idegenekkel.
7/13 anonim válasza:
Mert a szemkontaktus beszélgetést is eredményezhet, és sokan nem akarnak beszélgetni, hanem mennének a dolgukra.
A másik fél meg amúgy sem akarna semmit, mert van párja/nem vágyik kapcsolatra.
Engem zavar a szemkontaktus, pláne gyűlölöm ha végigmérnek. Szociális szorongásom van.
9/13 anonim válasza:
tesó be vannak kakálva tőled :D
10/13 anonim válasza:
Van egy férfi, akivel egy helyen rendszeresen látjuk egymást, még sohasem beszéltünk. Nekem tetszik, és szeretném megismerni, mégis mikor szembe kerülök vele, akkor köszönök neki, aztán a földre szegezem a tekintetem vagy máshová, rá nem nézek. Idióta egy reakció, tudom. :-/ Egyébként nincs bajom sosem a szemkontaktussal, csak ilyenkor, ha valakire felfigyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!