Mit csinálsz, amikor tálcával a kezedben ott állsz a Mekiben és nincsen szabad asztal?
a; állva megeszed
b; megvárod amíg valaki végez és leülsz
c; megkérdezed valakit hogy foglalt-e a mellette levő szék és leülsz hozzá
d; ugyanaz mint b, csak nem kérdezed meg
e; megkéred hogy mégis inkább csomagolják el és megeszed máshol
f; odaadod valakinek bent és eszel inkább valami normálisat
g; belebszod a kukába és kimész
h; sírógörcsöt kapsz, kirohansz és elgondolkozol az életeden, hogy hogy jutottál idáig
Ha eltudom tenni,akkor kérdezés nélkül inkább hazaviszem.
Ha 1 öregnéni ,bácsi mellett marad hely,akkor elfogyasztom ott... nincs abban semmi extra!
Mivel évente 1X ha véletlen betévedek 2sajtburgerre,máris sokat mondtam!
e.
Más kérdés, hogy ha látom nincs hely, nem veszek ott semmit, és megyek is máshova.
c.
#2-es
Ha egy fiatal mellett marad hely, mi az extra?
Tök mind1 ,ha fiatal vagy szoptatós anyuka űl mellettem :D ha szabad a hely,szabad!
Egyébként dolgoztam külföldön mekiben 2évet....
Plázában jártam így. Nem voltam túl boldog. Felkaptam valahogy a kaját a tálcáról és megettem a Kopaszi-gáton. Bringával voltam és az utam alapból arrafelé vezetett.
Rühellem az embereket meg egyébként is szeretek egyedül lenni. Nem bírnám ki idegen mellett.
Nem tudok a gondolataimba merülni; úgy érzem, nincs intim szférám.
f --> ha a mekis kaját nem tartod normálisnak, minek is eszed?
A g meg h-ról ordít, hogy csak ökörködésből jött, épp ezért felesleges volt odaírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!