Mit csinálsz ha rossz kedved van?
Én zenét hallgatok
Ti?
18/l
Süteményt sütök!
Járok egyet a kutyával.
Tornázom vagy táncolok.
Iszom egy forró csokit vagy kávét.
Feljövök a gyakorira és rájövök,hogy nincs miért szomorkodnom:)
4X/N
Csinálok forró teát, valami fini kaját és berakok egy kellemes hangulatú zenét közben. Változó, hogy film, sorozat, youtube vagy twitch, de mindig sikerül elterelni a gondolataimat ezekkel. :) Persze előtte letisztázom magamban, hogy pontosan miért is érint rosszul a helyzet, miért hagyom, hogy szomorúvá tegyen, kibeszélem vagy kiírom a katyvaszom, aztán megkönnyebbülök. A megoldás úgyis abban rejlik, hogy magadban keresed a válaszokat. Az, hogy feldob egy zene vagy megőrülök, olyan finom a kedvenc kajám nem javít hosszú távon a lelki helyzeten, csak a közérzetem lesz jobb, de idővel visszatér a szomorúság, ha nem rendezem le magaban.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy beszéld ki egy barátnődnek vagy édesanyádnak, esetleg írd le az érzéseid, gondolkodj el hogyan változtathatnál a helyzeten. Utána jöhetnek a hangulatjavító tevékenységek.
Ha jó kedvem van tapsolok nagyokat, ha rossz akkor nem.
Amúgy semmit, általában rossz kedvem rossz szituktól van úgyhogy ez ritka:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!