Léteznek olyan metálosok, akik átérzik amit hallgatnak?
Eddig csak divatmetálosokhoz volt szerencsém, akik csak azért hordtak ilyen ruházatot, hallgattak ilyen zenét, mert menőnek tartják.
Azt hittem, hogy itt a külsőség mögött beltartalom is van, de itt is csak a menőző gyökerekhez és hülye p...ákhoz volt szerencsém, mivel nem ilyen vagyok, nem is fogadtak be.
Érdekes körökben mozogsz, én eddig inkább olyanokkal találkoztam, akikről ránézésre nem mondtam volna, hogy metált (is) hallgatnak.
Illetve rólam is el lehet ezt mondani. Bár én nem tartom magam metálosnak, csak szeretem a műfaj néhány alfaját.
Bár, megkockáztatom, más korosztály vagyunk.
Ezesetben tévedtem. Én 25.
Miket hallgatsz, ha megkérdezhetem?
Korai Mayhem, Darkthrone, Christian Epidemic, Theatre of Tragedy, Asagraum.
Bocs, hogy nem sikerült érthetőb formában összeszedni a gondolataim. Telefonról pötyögtem zenehallgatás közben. Egeszen a közelmúltig egyedül voltam a stílusommal, fogalmam sem lehetett róla, hogy milyenek a metálosok, csak amit olvastam, hallgattam stb. Majd introvertált létemre elmentem rockmaratonra és a remény helyét átvette a döbbent csalódás.
Hm...kicsit más irány, mint amiket én szeretek (Therion, Kamelot, Epica, Tristania és még pár).
Mondjuk koncertekre/fesztiválokra én sem járok, jártam, túl sok ott az ember.
Szintén introvertált vagyok.
Semmi gond, értettem, mire gondolsz, csak furcsa volt, mivel nem tapasztaltam még hasonlót.
Én ilyen vagyok,metalon belül MINDEN fajta,jöhet és bármibe bele tudom élni magam. Büszke vagyok arra,hogy nagy metalos lettem :)
Az öltözködést sem viszem túlzásba,nincs díszecske meg semmi :)
És csak a legkedvencebb bandáimról van 1-2 dolog.
Tartozni egy réteghez - ez a tinik problémája. 20-on évesen már nem attól leszünk haverok, hogy azonos az ízlésünk, vagy nem. Hanem attól, hogy tudunk értelmesen 2-3 órán át is beszélni és nem csak az időjárásról, a szexről és a piáról.
Mit takar, hogy átérezni?
3 napig csak ezt az egy számot hallgattam, amikor megtaláltam Jinjer - Pisces c. számát. Kiráz a hideg mindig, amikor hallgatom. A szövegét 3. hallgatásra megjegyeztem és ez nálam rekord, mert nagyon nehezen tanulok verseket. Akkor most átéreztem?
Napalm Death szövegeit nagyon nem érzem át, de a zene bejön. A trancsirozzunk fel szűzlányokat és fürdöjünk a vérükben metálok szövegeivel nem értek egyet. Szerintem az emberi élet olyan dolog, amivel viccelni max lehet, mert a fekete humor olyan, mint az étel (not every one get's it), de ezen a határon túl nyista, nem, határozottan elhatárolódom.
46&2 száma a Tool-nak nagyon tetszik filozófiai szempontból is. De Hooker with a penis nem az én témám. Pedig az a következő szám az albumon.
Soulfly I 4 an I számával nem értek egyet, de a zene nagyon megmozgat.
Neurosis - Lost c. száma teljesen átélem, amikor hallgatom. Szerinte ha ezzel megyek barátkozni, akkor hányan akarnak velem bármiről is beszélgetni?
Külsőleg régen én is felvettem a metál, sőt még punk megjelenést is. 40 cm-es rózsaszín tarajom volt, szöges bakancs, bőr csitt-csattok, a kedvenc haverom meg egy neonáci volt akkor, akivel tök békésen tudtunk menni kirándulni, meg extrém sportokat űzni és közös kedvencünk a Sepultúra és a Prosectúra volt. Ez a sok túra! Én nem voltam náci, sőt, nagyon békés természet voltam. Sokszor lecsillapítottam a körülöttem lévőket, amikor balhéztak. Szóval totál mások voltunk külsőleg és mégis haverkodtunk.
Aztán rájöttem, hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a megjelenés. Azóta teljesen átlag embernek nézek ki, de 3 órát simán végig pogózom bármilyen trash metálra. Mondjuk Alvin, vagy Exploited koncerten már alul maradnék, de egy Tankcsapda, vagy egy Kreator koncerten lekörözöm a többieket, mert tunyák. :)
Én nagyon menőnek tartom a metált.
Nem ismerek olyan embert, aki hallgatja, de ne tartaná menőnek. Aki vér cikinek tartja és mégis hallgatja, azzal nagyon kemény pszichés gondok lehetnek.
Nekem a csengőhangom is At The Gates - Slaughter Of The Soul.
Kollégák megszokták.
Nekem a Power, szimfonikus metal a kedvenceim, maximálisan átérzem, amikor hallgatom, rengeteg energiát adnak ezek a dalok, nagy kedvenceim: Nightwish, Within Temptation, Sabaton, Hammerfall, Dragonforce.
Emelett az ír, kelta metál, punk vonal is nagyon bejön, különösen a Dropkick Murphys.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!