Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélik el azokat, akik...

Miért ítélik el azokat, akik rappet hallgatnak?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom minden problémámból összekapart ez a műfaj. Mégha beteges is, én néha már legjobb barátként tekintek a rappre.

Bloose Broavaz, Scarcity Bp, ILLusion, Siska, Tkyd, Tirpa, Aza es meg sorolhatnam

Túlzás nélkül mondhatom, hogy az életemet köszönhetem nekik.

Erre jön a kib#aszott társadalom, meg a 12 eves divatmetalosok, kpopperek, meg igazából gyakran azok is akik nem csak divatból hallgatják ezeket, vagy bármi mást, és egyszerűen mondva lenulláznak. Mert aki rappet hallgat az csak egy tetovált alvilági f..sz, vagy épp egy divat b"uzi lehet.

De most komolyan, miért kell?

2017. nov. 2. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem ezt az egészet, de sajnos tényleg ilyen a társadalom, akik house-t vagy techno-t hallgatnak, azok meg drogosnak vannak titulálva, és így tovább. Én nem ítélek el senkit amiatt, amit hallgat/szeret, de a többség szeret ítélkezni.
2017. nov. 2. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Divatmetál haha. A rap a divat. Alvilági, koszos négerek zaja, amit a fehérek divatmajmolásként átvettej és úgy csinálnak, mintha művészet lenne, miközben igénytelen zaja a narkos leszakadt fekáknak. Ha szereted, hallgasd de ha lenéznek érte, ne csodáld. Primitív szövegek ugyanilyen zenére, ez rap. Nem gonoszkodásbol mondom, ez egyszerűrn csak a tény ami magyarázza a kérdésed
2017. nov. 2. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el. Én is szeretem a rappet.
2017. nov. 2. 22:50
 4/14 A kérdező kommentje:

És itt is van egy rögtön, a kedves #2

Gondolom még életedben nem hallottál egyetlen számot sem azoktól, akiket leírtam.

Mert természetesen a rappnek is van legalja, es mindenki arról általánosít, előadót itt már direkt nem írtam.

De minden müfajnak van szégyenítője, és ezt mindenkinek el kell ismernie.

2017. nov. 2. 22:57
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
De, éveken keresztül hallgattam rapet. Úgyhogy ne gondolkozzál, hanem értelmezz!:)
2017. nov. 2. 23:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Én értelmezem, és te rendkívül buta vagy, vagy a te szavaddal élve primitív.

"narkós leszakadt fekak"

igazabol ebbol a megnyilvanulasodbol mar sokminden kiderul rolad

2017. nov. 2. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Például, hogy tudom a választ a kérdésedre, amit te nem vagy hajlandó fölfogni, mert uuuu de rá vagy cuppanva a stílusra. Nézd kehet, hogy valaki szobrot formáz a reggeli székletből, míg más csak odafosik egy kupacot, a szar szar marad. A rap ilyen, van egy múltja egy oka kialakulása, aztán volt egy fehérek általi lenyúlása a fene nagy tolerancia jegyében.
2017. nov. 2. 23:16
 8/14 A kérdező kommentje:

De neked egyáltalán nincsen válaszod.

Te csak fikázod a rappet, és felsőbbrendűnek titulálod magadat, holott fogalmad nincs az egészről. Értelmetlen hülyeséggekkel jössz, amivel persze sokmindenkit meg lehet győzni, de az attól még üres primitívség marad. Lépj túl az általánosításon

2017. nov. 2. 23:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ítéli el a franc, legalábbis engemet totál hidegen hagy, én ugyan nem szeretem, de akinek tetszik hallgassa. Egy esetben ítélem el, de akkor nem csak azt, ha valaki direkt úgy hallgatja, hogy mindenki más is hallja, tömegközlekedésen telefon hangszórójáról stb.
2017. nov. 2. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
A metál mióta divat?
2017. nov. 3. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!