Miért ítélik el azokat, akik rappet hallgatnak?
Amióta az eszemet tudom minden problémámból összekapart ez a műfaj. Mégha beteges is, én néha már legjobb barátként tekintek a rappre.
Bloose Broavaz, Scarcity Bp, ILLusion, Siska, Tkyd, Tirpa, Aza es meg sorolhatnam
Túlzás nélkül mondhatom, hogy az életemet köszönhetem nekik.
Erre jön a kib#aszott társadalom, meg a 12 eves divatmetalosok, kpopperek, meg igazából gyakran azok is akik nem csak divatból hallgatják ezeket, vagy bármi mást, és egyszerűen mondva lenulláznak. Mert aki rappet hallgat az csak egy tetovált alvilági f..sz, vagy épp egy divat b"uzi lehet.
De most komolyan, miért kell?
És itt is van egy rögtön, a kedves #2
Gondolom még életedben nem hallottál egyetlen számot sem azoktól, akiket leírtam.
Mert természetesen a rappnek is van legalja, es mindenki arról általánosít, előadót itt már direkt nem írtam.
De minden müfajnak van szégyenítője, és ezt mindenkinek el kell ismernie.
Én értelmezem, és te rendkívül buta vagy, vagy a te szavaddal élve primitív.
"narkós leszakadt fekak"
igazabol ebbol a megnyilvanulasodbol mar sokminden kiderul rolad
De neked egyáltalán nincsen válaszod.
Te csak fikázod a rappet, és felsőbbrendűnek titulálod magadat, holott fogalmad nincs az egészről. Értelmetlen hülyeséggekkel jössz, amivel persze sokmindenkit meg lehet győzni, de az attól még üres primitívség marad. Lépj túl az általánosításon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!