Üdv. Miért akarnak az emberek mindig valakire hasonlítani?
Esetleg azt látják, hogy a másiknak (akire hasonlítani akarnak) vannak sikerei bizonyos területeken, amely területeken nekik nincsenek és ezért.
Másik lehetőség, hogy nem találja a helyét és úgy gondolja, ha másokra hasonlít, vagy másokat utánoz, akkor jobb lesz.
Nincsenek megelégedve magukkal, így azt hiszik, ha mások lesznek, akkor szuperebb lesz.
Pedig abból kellene főzni, ami van...
Én is más testalkatot akarok, és naponta elhangzik a számból, hogy “olyan akarok lenni, mint...”
De ez sosem sikerül :D Én én vagyok, akármit teszek, nem fogom máshogy jól érezni magam, ha elnyomom azt, ami magammá tesz.
Előbb utóbb mindenki rájön erre.
Viszont a külső formálható(általában főleg akarat kérdése), és addig kell formálni amíg el nem érjük azt, hogy kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben.
mert énközpontúságvan
az ént magasztaljuk ezért mindenki én akar lenni
de nem olyan nagy gáz ez csak ha pl a texasi láncfűrészesre akar hasonlitani. Eggyáltalán nem gáz akkor ha pl platónra, buddhára, ghandira akar hasonlitani. Ilyenek kellenének. De hát ez most nem olyan menő mint anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!