Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti akartok valakire hasonlítan...

Ti akartok valakire hasonlítani külsőleg, pl. egy hírességre?

Figyelt kérdés
Mert én mindig valakire akarok hasonlítani, és ilyenkor mániákusan nézegetem a célszemély képeit, terveket készítek, hogy hogyan 'ehetnék olyan stb. Pl. megnéztem a Bajos csajok címũ filmet, akkor olyan akartam lenni, mint Regina George, a gonosz csaj. Megnéztem a Vadóckát, olyan akartam lenni, mint a fõszereplõ lány. Nemrég úgy akartam kinézni, mint Blair Waldorf a Gossip Girlbõl. Most pedig olyan, mint Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner. Veletek is ez van, vagy csak én vagyok ilyen??? Miért van ez? Már nem tudom ki vagyok.... 15/L
2011. dec. 28. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Régen én is ilyen voltam, mindig más volt a példaképem. Gyerekkoromban pl. Xena, Natalia Oreiro, Lara Croft, stb... A hajamat volt a legegyszerűbb olyanra vágatni, nálam az már fél siker volt :D Most Nicole Scherzinger a példaképem, szerintem nagyon jó az alakja, szép az arca. De sajna a hajamon kívül nem hasonlít rá semmim, pedig szeretnék olyan szép orrot és fogakat...
2011. dec. 28. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Kim Kardashian, Nichole Scherzinger, Penelope Cruz. Őket nagyon szép nőknek tartom, ha kicsit barnább lennék, lenne esélyem egy kicsit is hasonlítani hozzájuk, mert a hajam és alakom hasonló:/
2011. dec. 28. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam, aztán nem foglalkoztam ezzel, olyan ruhákat vettem amik nekem tetszenek, mindenemet úgy alakítottam, hogy ne valaki más, hanem ÉN legyek.. szóval érted :D így sikerült azt elérnem, hogy mindenki azt mondja, hogy úgy nézek ki mint effy a skinsből.... :D
2011. dec. 28. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nicole Sherczinger, Kim Kardashian. azt kapom mindenhonnan, hogy alkatra Nicole, arcra pedig Kim-re hajazok. És pont őket tartom a legszebb nőknek, szóval ők is az Etalonok :)
2011. dec. 28. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk Nicole tényleg nagyon szép nő. De nekem mondják, hogy kicsit hasonlítok Katy Perry-re :)
2011. dec. 28. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is van ilyen, pedig 20 éves vagyok:D Csak nekem testalkatilag tetszik Jesscia Biel és Hayley Williams. "Rájuk" gyúrok.:D
2011. dec. 28. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Én Fergie-re,Avrilre,Hilary Duffra és Ashley Tisdale-re akartam rá hasonlitani.De ez a korszak nálam elmúlt sajna:(

20/L

2011. dec. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!