Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon szeretnék...

Mit tegyek ha nagyon szeretnék hasonlítani valakire?

Figyelt kérdés
Egy lányról van szó aki nagyon gyönyörű,kb egy éve szeretnék úgy kinézni mint ő.Mindenben szeretnék hasonlitani rá .Úgy érzem ha nem fogok ,soha nem leszek szép.Elfog ez valaha múlni? 15L
2013. márc. 15. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz. Sőt. Rettentő.

Magadra akarj hasonlítani. Ne másra...

Egyébként ez azt jelenti, hogy semmi önbizalmad nincs, illetve valószínű, hogy helytelen önértékelésed, önképed van.

De abban én sem vagyok jó, hogy ezt hogy kell kezelni. A lényeg, hogy próbáld meg elfelejteni ezt a csajt. Szerintem könnyen elmúlna, ha egész egyszerűen soha többet nem látnád a lányt, nem hallanál róla... elhalványulna az emléke. De valamit mindenképp tegyél, és ismétlem: NE AKARJ HASONLÍTANI RÁ.

2013. márc. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!