Mit gondoltok arról, amit a 30 éves férfi barátom csinál? Gabi tusfürdővel fürdik és gyerekeknek készített krémeket használ, mert szerinte jó illatuk van. Szerintem ez infantilizmus, és elítélendő, hogy ha egy felnőtt ember ilyeneket használ.
Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 22:17
11/13 anonim válasza:
Miért lenne infantilizmus? Én is sokszor hasznàlom a 4 évesem pipere szereit. Sokkal gyengédebbek a bőrhöz. Testàpoló helyett a babaolajat hasznàlok, és kapaszkodj meg, imàdom a lànyom Hello Kitty-s testpermetét. Nagyon kellemes illata van.
12/13 anonim válasza:
Ez miért gáz? Én is szoktam venni gyerekeknek szánt tusfürdőket, testápolókat, sampont stb., mert csomó olyan illat van (pl. édes, cukros, gyümölcsös, virágos illatok), amiket szeretek, de a felnőtteknek szánt termékeknél egyáltalán nem vagy csak ritkán fordulnak elő. A felnőtt nőknek szánt kozmetikumok általában picit "elegánsabbak", finomabbak vagy nem tudom, hogy hogyan fogalmazzam, ami szintén jó illatú és kellemes, de nem mindig arra vágyom, hanem pl. időnként szeretem a vattacukor illatú tusfürdőt vagy mit tudjam én. Én ebben nem látok semmi problémát. Főleg, hogy amúgy a legtöbb ilyen termék nem is olyan tartós az illatát tekintve, tehát viszonylag ritka, hogy órákkal később is érződik az emberen, hogy ő most milyen tusfürdőt használt.
13/13 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá,hogy mit használ,magaddal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!