Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan engedtétek el a párkapc...

Hogyan engedtétek el a párkapcsolat iránti "vágyat"? Mikor tudtatok lemondani róla?

Figyelt kérdés
Azoknál, akik valami miatt nem tudtak párkapcsolatot kialakítani ez hogyan alakult? Hogyan rendezkedtetek be egy ilyen életre?
2019. febr. 17. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A folyamatos párkapcsolati kudarcok ráébresztettek, hogy nekem egyszerűen nem való, olyan a természetem, hogy egyedül érzem a legjobban magam.
2019. febr. 18. 07:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs annyi nyereség egy kapcsolatban, mint amennyi szabadságról le kell mondani érte. Nagyon nehezen leszek szerelmes, fél év, mire elindul bennem, addigra a másikban kihűlnek az érzelmek. Eddigi életemben, ami már több mint fél évszázad, a szexuális barátságok voltak azok, amik nem okoztak csalódást. Mivel csak szerelem nélküli kapcsolataim voltak ezeken kívül, nem érte volna meg beleállni egy ilyenbe, csak hogy valaki legyen rajtam kívül a lakásban. Azzal az erővel egy random lakóval a házból is összeállhattam volna. Akibe én voltam szerelmes, az sosem szeretett viszont igazán, rosszul választok. Minden ilyen után többéves szenvedés jött.
2020. ápr. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!