Ez normális vagy én reagálom túl?
Egyszerűen kivagyok és nem bírom tovább!
3 idősebb testvéremmel élek együtt.
Kb én főzök rájuk, reggeltől estig csak a konyhában vagyok.
Amint hazajönnek megterítek, ők ahelyett, hogy leülnének az asztalhoz,ők belesznek az ennivalóba és minden másba, majd részegen beülnek a tv elé.
Semmit sem tudok készíteni, mert vagy megeszik az alapanyagokat(tojás, tej stb).
Undorító módom viselkednek!
- készítek egy tortát, ők valami förtelmes módon belevágnak a tortába.
-készítek ennivalót, ők inkább tükörtojást készítenek saját maguknak, vagy valami mást.
-csámcsognak, szürcsölnek, tele szájjal beszélnek, a pohár és szalvéta fogalmát nem ismerik.
Kb minden nap civakodással kezdődik, hogy milyen lusta, pénzéhes vagyok.
Pedig csak én takarítok, mosogatok.
Semmibe vesznek, csak isznak és semmit nem csinálnak. Haverjait hívják át, szórakoznak és pletykálnak rólam.
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg csak picsogni jöttél ide és valójában semmilyen tanácsot nem fogsz megfogadni, mert tulajdonképp jó neked ez így, vagy legalábbis tenni érte, hogy jobb legyen, már nem a te szájízednek megfelelő elképzelés? Mert eddig minden ötletet visszautasítottál. Akkor meg minek a kérdés?
De tudod mit: igen, te reagálod túl. Mert innen csak az jön le, életképtelen vagy és hagyod magad kihasználni. (Ha igaz ez, ha nem, az eddigi írásod alapján ez látszik.) Vagy állj a sarkadra, vagy tűrj csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!