Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én látom úgy, hogy az...

Csak én látom úgy, hogy az INFJ lányok kétszínűek?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszára lennék kíváncsi, akik tudják, mi az az MBTI, és nem tartják "bulvárpszichológiának".

Én azt vettem észre, hogy az INFJ lányok, ha társaságban vannak, eljátsszák a kedves, aranyos, félénk lányt, viszont ha az ember jobban megismeri őket, rájön, hogy valójában sokkal cinikusabbak és számítóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat a nyilvánosság előtt. Afféle "Fake Cutie"-k. Ez a véleményem a saját tapasztalataimon alapul, illetve internetes fórumok beszámolóin, mert rendszeresen olvasok más emberek tapasztalatairól is MBTI témában.

Ráadásul köztudott tény, hogy a "stalker"-tendenciák is az INFJ-kre a legjellemzőbbek, vagyis az e típusba tartozók hajlamosak rá, hogy titokban és illegálisan zaklassák a kiszemetjüket, miközben úgy tesznek, mintha teljesen ártatlanok lennének.

Persze ez a leírás az "egészségtelen" INFJ-kre vonatkozik, de azért lássuk be, olyan, hogy "egészséges INFJ", a gyakorlatban nem igazán létezik. Egy átlag INFJ az őt ért csapások miatt elég megkeseredett, pesszimista és depresszióra, illetve az emberi kapcsolatokból való kiábrándulásra hajlamos, és nem olyan, mint Teréz anya.

#MBTI #INFJ #Myers-Briggs-típuselmélet
2019. febr. 16. 09:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a fele se INFJ azoknak a lányoknak, akiket annak gondolsz. Ez egy nagyon ritka tipus es sokan hiszik magukat tévessen annak.
2021. febr. 14. 20:05
 32/32 anonim ***** válasza:
INFJ vagyok és abszolút igazat ír a 21-es. Soha nem kétszínűsködünk rosszindulatból, mert az ilyesmi az elveink ellen van. Ez a viselkedés abból ered hogy annak szeretnénk magunkat láttatni, amit a másik szeretne, mint valami zsigerből jövő megfelelési kényszer, egyáltalán nem tudatos. Ez önvédelmi funkciónk, hogy ne sérüljünk.
2022. szept. 2. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!