Ha valaki zsidó származású, megmutatkozik a külsején?
Van egy kedves ismerősöm és ő az, szerintem. A vezetékneve nagyon ritka és tipikus zsidó név. Az egyik nagyszülei voltak azok...
Alacsonyabb, meg nagyon lent vannak a fülei és elállnak, vastag a szája... Meg az a tipikus szeme se áll jól, fekete hajú...
Meg állítólag olyat is hallottam, hogy "édeskés" a szaguk...
Semmi rasszizmus nincs bennem, csupán szerintem rajta kijött a "származása". Amúgy katolikusok, de a mamája 38-ban született Pesten.
LOL attól hogy zsidó nem mutatkozik meg a külsején.
Vannak természetesen tipikusan héber arcvonások, vagy külső tulajdonságok igaz. Göndör fekete haj, sötétbarna szem, árnyalattal sötétebb bőr, de ez Izrael környékén jellemző nem az európai zsidóság közt.
"Édeskés szaguk" Mivan??? :D
Náci karikatúrák zavarják meg az emberek fejét.
különben rám is lehetne mondani az általad leírtakat, pedig tudtommal nem vagyok zsidó, se héber, a vallásom keresztény. Akkor hogy is van ez?
7es, szerintem mind zsidó.
Amúgy régebben, amikor még zártabb közösségekben éltek, biztzosan volt hasonlóság, manapság már annyira keveredtek ők is hogy nehéz lenne megmondani valakiről hogy zsidó vagy volt zsidó őse. Max pl. ha véletlenül nagy mértékben örökli egy nagyszülő arcát.
Ezek viszont valamennyen zsidok. Dontse el mindenki, hogy mik a megkulonbozteto jegyeik.
"Gowland is az... Most kerestem meg."
Hol találtál erre infót? mert még a Jewish Virtual Library sem említi, pedig az elég gondosan összegyűjti a zsidó származású tudósokat.
#15 eléggé látszik mimden :) de valószínűleg keveredtek már, régen csak maguk között házasodtak
Lehet nem, elfogadom. Már nem találom.
Es akkor itt pofazza hogy elegge latszik minden a videon. :D te nem vagy komplett ember, szerintem sokkal egyszerubb lenne, ha szeoen kimindanad h fogalmad sincs a zsido vonasokrol, en foleg lanyokrol siman megmondom, ha van bennuk, de az itf szereplok nagyja PONT nem rendelkezett zsido vonasokkal.
Kerdezo: te csak hergeled magad ebbe, de lovesed nincs arrol, hogy mit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!