Ha valaki zsidó származású, megmutatkozik a külsején?
Van egy kedves ismerősöm és ő az, szerintem. A vezetékneve nagyon ritka és tipikus zsidó név. Az egyik nagyszülei voltak azok...
Alacsonyabb, meg nagyon lent vannak a fülei és elállnak, vastag a szája... Meg az a tipikus szeme se áll jól, fekete hajú...
Meg állítólag olyat is hallottam, hogy "édeskés" a szaguk...
Semmi rasszizmus nincs bennem, csupán szerintem rajta kijött a "származása". Amúgy katolikusok, de a mamája 38-ban született Pesten.
Azt én is, de ugye már keveredtek is...
Neki kicsi, vastag orra van...
Szerintem 2,3,4 az utolsó kettő biztos, hogy nem.
Nem néztem utána, de felőlem mindben lehet, annyira hasonlítank. Az első kizárt, szerintem rajta látszik, higy nem.
Az orruk nagy csak. Aki hithű zsidó annak van ez a bájeszos szakállas megjelenése. Ismerek pár zsidót, semmi más külső jegyük nincs csak az orruk. De ez is olyan, hogy van akinek nincs zsidó rokona, de nagy az orra, vagy bőveb van benne zsidó vér, de nem nagy az orra. Külső alapján nehéz megállapítani, hogy ki zsidó és ki nem. Az, hogy ritka a vezetékneve, nem jelent semmit, az enyém is ritka, de csak a mi környékünkön, máshol nem ritka.
A nagymamája születési helye és ideje nem sokat számít. Aki akkor és ott született az mindenki zsidó volt??
Mellesleg, ha katólikus akkor nem zsidó. Lehet van benne zsidó vér. De nyugtatlak... Lehet benned is van török és orosz vér is. De nem hinném, hogy ortodox vagy Iszlám hívő lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!