Miért vagyok ennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
Például, ha valaki egy kis negatív dolgot fűz hozzá valamimhez, vagy valami negatívum ér, egyből magamra veszem és nagyon nagy bűntudatom lesz. Félek az emberektől, és félek megszólalni az osztálytársaim társaságában is. Mit lehet tenni ez ellen? És így nagyon csendes is vagyok.2019. febr. 13. 15:20
1/4 anonim válasza:
Nem tudni hány éves vagy és melyik nembe tartozol, így csak azt tudom mondani, hogy idővel majd csak változol, ami hét évente következik be!
2/4 anonim válasza:
Meg kell tanulnod nem foglalkozni mindennel amit látsz vagy hallasz. Ha mindennel foglalkozol ez lesz, amit leírtál. Csak azzal foglalkozz ami fontos.
3/4 anonim válasza:
Csak akkor erősödsz meg,ha bölcsebbè válsz.
Olvass sokat.
Pszichològiàt
Lelkisègi könyveket
Èlettörtèneteket.
Ès fontos az is,mennyire megèrtő környezetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!