Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
Tudom sokan kedves tulajdonságnak tartják, de néha elég kínosan érzem magam, mert nagyon könnyen elérzékenyülök vagy meghatódok. Pillanatok alatt könny szökik a szemembe, de persze ezt nem zokogásnak kell érteni, csak két-három legördülő könnycseppnek. Nem ért ez miatt negatív megítélés, legalábbis velem szemben, de mégis annyira zavarba jövök amikor ez megtörténik. Mit tehenék, hogy ne legyen ez annyira jellemző rám? 26/N2019. febr. 4. 18:53
1/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem tudom, hogy mit lehetne tenni, max annyit tudsz tenni, hogy elfojtod.
2/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, szerintem még pozitív is, mert kifejezi, hogy örülsz annak ami történt, amit kaptál. Ezt pedig sokan nehezen fejezik ki.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze, olyankor nem vagyok úgymond szégyenlős, ha valóban történik valami boldog vagy megható dolog. De néha mondjuk mutatnak nekem egy kisállatos videót és képes vagyok könnyezni :) Amikor azért ennyire nem lenne indokolt egy ennyire érzelmes reakció.
2019. febr. 5. 10:34
4/4 anonim válasza:
Ekkor se ciki szerintem. Miért érzed kínosnak? Van valami konkrét oka, vagy csak simán félelemből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!