Nem tökéletes a külsőm ezért nem érzem magam jól. Ezt
a tudatot le lehet győzni? 21/F
Figyelt kérdés
Mivel látom magamon, hogy nem vagyok nagyon jóképű nem tudom magam szeretni. Hiába is veszek így magamnak ruhákat, hiába lenne több pénzem akkor sem változna semmi. Egyszerűen így egy senkinek érzem magam, akin mindenki átnéz és nem bámulnak meg a szép nők, még a kevésbé jó külsejűek sem. Egy nagyon jóképű férfit/szép nőt pedig mindenki másképp kezel (erre már felfigyeltem).
Sajnos már azt is észreveszem, hogy utálom azokat az embereket, akiknek jó a külsejük, pedig semmi rosszat nem tettek nekem.
A hiba bennem van csak nem tudom, hogy hol és hol romlott el az egész?
Hányingerem van az ilyen külsőtől. Soha nem szeretnék így kinézni.
2019. febr. 7. 20:06
13/17 anonim válasza:
Akkor gondolom ilyen nyomi lehetsz.
De ha nem akarsz férfiasan kinézni akkor miért csodálkozol hogy nem kellesz a nőknek?
2019. febr. 7. 20:10
14/17 anonim válasza:
Jó ha nem akarod megfogadni a tanácsainkat akkor nem nagyon lesz változás. Próbáltunk segíteni.
2019. febr. 7. 20:22
15/17 he84 válasza:
Nőként mondom nincs olyan, hogy tökéletes külső, senki se tökéletes se kívül, se belül. Fogadd el magad így, ne a külsőre hajts ennyire. Fogadd el az arcod, fogadd el magadat teljes egészében és állj hozzá pozitívan, különben nem nagyon fog menni. Valóban a kisugárzás számít inkább, a jó kisugárzáshoz pedig pozitívabb hozzáállás kell. Nem minden nőnek számt nagyon az arc, inkább a kisugárzás, a stílus, meg inkább a belső. Csak a felszínes, kényes nőknek számít jobban az arc és egyebek. Mivel érzik rajtad, hogy nem túl jó így a kisugárzásod, így persze hogy nem nagyon vesznek észre. Bár azért azt ne várd, hogy minden 2. vagy 3. nő élénken rád fog figyelni, oda fog menni hozzád, méga jó kisugárzással se. A jobban megnézés még talán, de a legtöbb nő nem szokott elsőnek kezdeményezni.
2019. febr. 7. 20:50
16/17 anonim válasza:
Ha semmiképpen se tudod elfogadni az arcod, akkor még ott a plasztikai műtét lehetősége. Persze rengeteg kontár van a plasztikai sebészek között is.
2019. febr. 7. 23:46
17/17 he84 válasza:
Én nem javaslom a plasztikai sebészetet, mert az plusz menekülés önmaga elől és némiképp mások átverése is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!