Milyen a tökéletes nő szerinted?
Megértő, magabiztos, de nincs elszállva, támogató, igényes, segítőkész és kedves, és nem puszta dísz egy férfi mellett
külsőre meg... nem tudom, nekem nincs ilyesfajta ideálom
Nem magamutogató, hivalkodó, természetesen szép, nincs műkörme és műszempillája, felfújt melle, szája.
Igényes, ad magára, jó indulatú, kedves, nem beszél csúnyán, nem káromkodik.
Ha csak a szexet nézzük akkor: csinos, ápolt, szűk a puncija, nem idegesítő.
Barátnőnek: szexre jó, felvállalható (elég ha tud viselkedni, belső értékek hiányossága, családi háttér nem lényeges).
Feleségnek: kulturált, iskolázott, komoly munkaetikája és értékrendje van, családi háttere is rendben, még jó is ha a csinossági skálán nem 10-es csak úgy 8-as (a szupercsinos nők mint el vannak telve maguktól, mert egész életükben körbeugrálják őket), lehet néha idegesítő.
Szerintem mindenkinek más a tökéletes nő.
Számomra inteligens, igényes a megjelenésére, kommunikatív, őszinte és hűséges.
# 3:
Te jó ég, mi ez a célorientált megközelítés? Nem vagy kicsit egoista?
A tökéletes nő az, aki rendelkezik a nőiség minden külső és belső jellemzőjével, tehát a nők döntő többsége az.
Az viszont már egyéni ízlés kérdése, hogy ezek közt a jellemzők közt mi a legjobb arány. Van aki például a szerényebb, gondoskodó nőket kedveli, van aki a kihívóbb, vagányabb típust. De sok más jellemző is tekintetbe jöhet. Tehát az már kérdéses, kinek milyen nő a tökéletesen megfelelő.
"kulturált, iskolázott, komoly munkaetikája és értékrendje van, családi háttere is rendben"
Mi vagy te, HR-es? Állásinterjút fogsz tartani a feleségjelölteknek, vagy mi?
És el vagy tévedve, nem a szupercsinos nőket ugrálják körbe, hanem azokat, akik elég csinosak ÉS a viselkedésükkel kiprovokálják a figyelmet.
9
Érj el valamit az életben, legyen pénzed, és akkor meg tudod magadnak fizetni a bejárónőt meg a prostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!