Szerintetek hülyeség valamit először megpróbálni aztán abbahagyni, mert nem lett tökéletes?
Nem tudom. Attól függ, hogy mi az.
Egyáltalán fontos, hogy tökéletes legyen? És miért is kéne tökéletesnek lennie?
Ha valami hobbi, akkor inkább az a fontos, hogy örömödet leld benne, hogy szeresd csinálni, kikapcsolódj.
De akár hétköznapi dolgokra is igaz lehet. Pl. hülyeség lenne soha többé nem főzni vagy sütni, mert nem sikerült valami jól először.
De ha valamit kipróbáltál és nem kiderült, hogy nem neked való, nem szereted csinálni, mégsem olyan, mint ahogy elképzelted, akkor teljesen normális, hogy inkább valami mással próbálkoznál.
Kinek mutatod és miért?
Rajzolj magadnak.
Aki közel áll hozzád, annak úgy is tetszeni fog. Csak ne nagy művészekhez akard magad hasonlítani.
Basszus, én is így vagyok ezzel.
Nem tudom papírra/vászonra vinni, amit a fejemben kigondolok, szóval mindig ideges leszek, abbahagyom az egészet és kis túlzással depresszióközeli állapotba kerülök. Ez az életem néhány mondatban, talán majd ha felnövök, megváltozom. De most semmihez sincs kitartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!