Fura, ha számomra ez lenne a tökéletes élet?
Néha lefekvés előtt, meg amikor úgy sok időm van gondolkodni, elképzelem, hogy milyen lenne az életem, ha eldönthetném.
Először is lenne egy kis lakásom Prágában, lehetőleg egy régebbi társasház 2 szobával, nagy ablakokkal.
Nem találtam pont olyan képet, de ilyesmit képzelnék el:
Illetve még egy szekrény meg egy fésülködőasztal.
Lenne valami hétköznapi állásom egy irodában, szabaidőmben festenék, úszni járnék, jógázni. A pénz nem érdekel most sem, könyvtárba és antikváriumba járnék, turkálóból öltöznék, már csak elvből is (most kb sehonnan).
Illetve ideális esetben egészséges lennék végre, és stabil, biztonságos, nyugodt életem lenne.
L
Illetve a párommal élnék, ahogy most is.
Csak ő nem szeretne elköltözni innen, szóval a fentiek nem megvalósíthatóak.
Anyukám nővére 30 éve ment férjhez Prágába. Én minden évben kimegyek látogatóba pár hétre. Maga a város nekem visszataszító és siralmas.
Ha rám hallgatsz, oda nem mész. Válassz egy szebb és jobb várost, ahol hasonlóan állati nyelven ugatnak. Pl Párizs.
Moszkvában nem voltam, egy másik orosz nagyvárosban viszont igen. Voltak városrészek, amik nagyon tetszettek, illetve megvan a maga hangulata, de ennyire hideg helyen már nem élnék tartósan. Nyáron voltunk, de kabátban és pulóverben jártam végig.
Moszkva az ismerőseim szerint (akik jártak ott) túlzsúfolt, én nem tudok nyilatkozni ezügyben, nem láttam.
a puritánság a legvagányabb életvitel
nem egyenlő a gettóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!