Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tökéletes a külsőm ezért...

Nem tökéletes a külsőm ezért nem érzem magam jól. Ezt a tudatot le lehet győzni? 21/F

Figyelt kérdés

Mivel látom magamon, hogy nem vagyok nagyon jóképű nem tudom magam szeretni. Hiába is veszek így magamnak ruhákat, hiába lenne több pénzem akkor sem változna semmi. Egyszerűen így egy senkinek érzem magam, akin mindenki átnéz és nem bámulnak meg a szép nők, még a kevésbé jó külsejűek sem. Egy nagyon jóképű férfit/szép nőt pedig mindenki másképp kezel (erre már felfigyeltem).

Sajnos már azt is észreveszem, hogy utálom azokat az embereket, akiknek jó a külsejük, pedig semmi rosszat nem tettek nekem.

A hiba bennem van csak nem tudom, hogy hol és hol romlott el az egész?

2019. febr. 7. 18:04
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Az a probléma hogy az önbizalomhiányod miatt valószínű a kisugárzásod sem jó,pedig az sokszor többet számít mint maga a külső...a lényeg hogy te hidd el,hogy jól nézel ki és mások is szebbnek fognak látni ha azt látják,hogy boldog vagy a bőrödben és elégedett vagy magaddal. Persze azért adj annyira a megjelenésére amennyire csak tudsz.Legyél igényes és stílusos és próbálj meg valamit találni amivel majd kitűnsz a tömegből.

Ne másokat utálj hanem magadról hidd el hogy vagy ugyan olyan jó mint ők!

2019. febr. 7. 18:11
 2/17 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam, de nem megy. Erre már rájöttem, hogy kiöltözhetek bármilyen stílusos, sajátos ruhákba, amik baromira bejönnek, de az arcberendezésem akkor sem tudom megváltoztatni (fodrászt is, mindent próbáltam).

Csinálnak rólam egy képet és máris elborzadok. A testalkatom tetszik, a rajtam lévő ruhák is, de a fő, az arcom viszont mindent elcsúfít. Erre pedig mindig rájövök, hogy ezért nem volt még barátnőm stb.

2019. febr. 7. 18:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, hogy nagyon sok ember boldog, akik "nem jóképűek".

Fogadd el magad és ne érdekeljen az, hogy megnéznek-e vagy sem.

A kisugárzás számít. Az, amit képviselsz, és ha valaki meg akar ismerni, azt nem fogja érdekelni, hogy hogyan nézel ki, ha igényes vagy. Ha az arformádat nem is tudod megváltoztatni, a frizurád, szakállad formál(tat)hatod. A fogaid ettől függetlenül lehetnek szépek, a mosolygás pedig sokat dob egy emberen. És ezek is mind elsőre láthatóak, anélkül, hogy ismernének.

2019. febr. 7. 18:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn nő vagyok ès csodálatos látvány,amikor látok egy csùnya lányt oriasi önbizalommal es kisugárzással.

Tőlük tanultam,hogy akarhogy nezek ki az a legfontosabb,hogy elfogadjam,szeressem magam.Ès ettől van a kisugárzás.

Ezt fèrfi is el tudja èrni.

2019. febr. 7. 18:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam szeretni, mivel mások sem szeretnek. Lehet, hogy ennek pont fordítva kellene lennie, de akkor sem megy. Nincs is így kedvem semmihez sem, még dolgozni, pénzt keresni sem. Nagyon sokszor érzem azt az állomásokon, magas tömbházakban, hogy csak egy nagyon picit kellene megemberelnem magam. Csak egy lépést tennék és vége lenne, meghalnék. De valahogy csak nem megy. Már évek óta vagyok így, hol erősebb, hol halványabb az érzés, de ha jobb is a hangulatom az egyik percről a másikra képes átváltani rosszba. Nem értem, hogy az eddigi nagy motivációim az életben hogyan tűnnek el sorra?! Mintha megunnám őket.
2019. febr. 7. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
51%

Menj fodrászhoz és mosolyogj a nőknek. Nem értem ezt az arc mániádat. Miért kéne mindenkinek ugyanugy kinéznie? Mások vagyunk mind és ez a jobb. Egy nő se ennyire arc mániás mint te.

:D

2019. febr. 7. 19:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Járok fodrászhoz, de az csak a haj. Lehet bármilyen frizurám nekem, attól nem leszek szebb. Dehogynem, minden nőnek az arc az első.
2019. febr. 7. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Igen valòban előbb Neked kell szeretned önmagad,ahhoz,hogy szeressenek.

Nem èrtem,mièrt vagy ìgy elkeseredve.

Nekem volt csùnya pasim,a kisugárzása fogott meg,igazábòl azt se mondhatnam,hogy nagy önbizalma lett volna.

Ès mèg alacsony is volt.

Èn meg anno nagyon jò csaj :)

18 èvesen is volt egy csùnya pasim,igaz neki nagy volt az önbizalma.

Ha elfogadod magad az termeszetes lesz a nok szamara,hogy ùgy nezel ki ahogy

Drága ne keseredj el emiatt.

Semmi okod rá.

Èn inkább járnèk egy tiszta szìvű "csùnya" pasival,mint egy jò kèpű,de nem tiszta szivuvel.

2019. febr. 7. 19:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy legalább? Mert akkor nincs gond, önbizalom és felfigyelnek rád hidd el, és nem a ruhán múlik, hanem hogy kihúzod magad és érzékelteted a világgal, hogy minden rendben van veled, nem azt hogy egy rakás szerencsétlenség vagy. Ha ronda vagy nagyon azzal van a gond igazából, az olyan ember, aki 0 kisugárzású és felfigyelnek így is a szépségére az szerintem nagyon ritka (a nőknél is az észrevttem, hogy ott is számít a kisugárzás), arra születni kell. Ellenben csomó ilyen markánsan csúnya pofájú férfi van, aki sikeresebb mint bármilyen szépfiú, a probléma akkor van amikor kisfiús, röhejes a pofád, akkor nehéz eladni a menőcsávót sajnos.
2019. febr. 7. 19:25
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, hogy személy szerint örüljek-e annak, hogy nem csak a külső számít. Ha valaki elhiszi, hogy tényleg nem akkor valóban lehet sikeres, nem tagadom, hogy nem.

Csúnya nem vagyok azért, az átlagos szintet 100% hogy megütöm, viszont annyira jófiú vagyok a nők szemében, hogy az rettenet. Az igaz, hogy nem vagyok egy nagymenő, de teljes mértékben sem ismernek mégis mindenkinek úgy jövök le, hogy túl jó vagyok.

Esküszöm, hogy inkább lennék a világ legszörnyűbb természetű férfija, aki egy utolsó aljas, hazug, hűtlen, söpredék, és még azt is aláírnám, hogy egy nő se bírja tovább mellettem 2 hónapnál tovább csak lenne tökéletes a külsőm.

2019. febr. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!