Most már hiába törlöm a fotót?
Feltöltöttem egy képet magamról egy nagyon elegáns helyről, a ruha is jó viszont a hajam nagyon rosszul áll. Amúgy nem szokott rossz lenni, de azon a képen katasztrófa.
Tegnap feltettem mert tényleg a környezet is, minden jó. De csak nem tetszik a hajam.
Most már van értelme letörölni ha úgyis látta mindenki? Lájkolták is sokan (a saját átlagomhoz mérve) de csak nem vagyok vele kibékülve és ez most eléggé zavar bármilyen nevetséges...
Ez pont olysn kérdés hogy milyen ruhát vegyek föl holnap?
Töröld a fotót bár sokan láttak, de aki ezután fogja azon legalább szexi leszel ::))
Az emberek nem tökéletesek sem külsőre, sem sehogy, de legalább a Facebookon, úgy általában a fényképeken próbálja mindenki a legjobb arcát mutatni. Erre végre lehetett volna egy tényleg jó képem és elcseszem egy ilyen hülyeségen, hogy nem jó a nyamvadt frizurám.
Nem hinném, hogy kevesebbnek gondolnának, max. igénytelennek.
akik már látták, azok is elfelejtik. akik lájkolták, azoknak nyilván tetszett legalább a hely miatt. akiknek a hajad miatt max nem lájkolják és nem
foglalkoznak vele.
de ha nagyon zavar, ahhor vedd le és legalább aki még nem látta az nem is fogja - viszont az a szép helyet se fogja látni, nem csak a rossz hajad. döntsd el, neked melyik fontosabb.
máskor fotózás ELŐTT igazítsd meg a hajad, fotózás után nézd meg, hogy jó-e a kép és posztolás előtt döntsd el, hogy meg akarod-e mutat i a világnak. utólag meg ne törd a fejed rajta, hogy érdemes volt-e. ha kétséged van miatta és nagyon foglalkoztat, szedd le és ne foglalkozz vele tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!