Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most már hiába törlöm a fotót?

Most már hiába törlöm a fotót?

Figyelt kérdés

Feltöltöttem egy képet magamról egy nagyon elegáns helyről, a ruha is jó viszont a hajam nagyon rosszul áll. Amúgy nem szokott rossz lenni, de azon a képen katasztrófa.

Tegnap feltettem mert tényleg a környezet is, minden jó. De csak nem tetszik a hajam.

Most már van értelme letörölni ha úgyis látta mindenki? Lájkolták is sokan (a saját átlagomhoz mérve) de csak nem vagyok vele kibékülve és ez most eléggé zavar bármilyen nevetséges...

2019. febr. 7. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szíved joga eldönteni hogy törlöd e vagy sem.
2019. febr. 7. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy lányok semmiségeken tudnak kattogni. Egy férfi ilyesmin nem akad fenn nyugi (gondolom nekik akarsz tetszeni)
2019. febr. 7. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha zavar, töröld.
2019. febr. 7. 15:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Törölheted ha akarod, de lehetséges, hogy valaki lementette magának. Tőle nem fogod tudni eltüntetni.
2019. febr. 7. 15:56
 5/17 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, szóval ez esetben én is egy ilyen hülyeség miatt kattogok. Mégpedig nem is 14 éves, hanem 21.

Épp ezért, hogy a lányok a srácok haját nézik meg a legtöbbször, meg úgy általában mindenki.

2019. febr. 7. 15:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem volt szörnyű szerintem, hogy kizárólag csak a rossz frizura miatt lementse valaki.
2019. febr. 7. 15:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Ettől nagyobb bajod sohase legyen. :)
2019. febr. 7. 15:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Pontosan így gondolom én is, csak na. Bosszant.
2019. febr. 7. 16:01
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Húha, komolyan fiú vagy? Akkor van egy rossz hírem.
2019. febr. 7. 16:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy erre csakis rossz híred lesz :D
2019. febr. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!