Szeretnék, de nem tudok sírni. Nektek mi szokott ilyenkor segíteni?
Több minden történt már, de egyszerűen nem tudok sírni, pedig lehet ha menne, akkor megkönnyebbülnék.
Próbáltam a sportot, vagy lefoglalni magam valami mással, de nem segített teljesen.
4., kérdező! Akkor csak annyi, amit a 2-es válaszomban leírtam. Gondolom, fiatal vagy. Én sem sírtam nő létemre soha, bármennyi teher és stressz volt a vállamon. Kb. 25-30 éves koromig ha kétszer sírtam felnőttként életemben, akkor sokat mondok. Aztán ért egy nagyon nagy trauma, konkrétan belerokkantam, azóta minden szaron könnybelábad a szemem. Nem kívánom, hogy idáig eljuss. Erős jellem vagy, mint anno én is. Akkor jutsz el idáig, ha évekig egy sokkhatás után sorozatosan még naponta rátesznek egy lapáttal innen-onnan. Nem kívánom, hogy sírós legyél, mert az már mentális probléma.
Mondjuk én akkoriban nem is akartam sírni. Egyszerűen nem voltam sírós típus, bármilyen probléma ért. Ebből látszik, hogy minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!