Miért nem tudok sírni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már kb 5 éve nem sírtam akkor is 13 éves voltam utoljára. Most 17 (nemsokára 18) és szinte nem is tudok sírni pl temetésen se sírtam még 3 éve.
17/F
2019. febr. 1. 21:05
1/9 A kérdező kommentje:
Csak akkor sírtam e héten Hétfőn amikor szerelmet vallottam mert nagyon nehèz volt elmondani és remegtem
2019. febr. 1. 21:14
2/9 anonim válasza:
férfiak általában nem szoktak. de én se sírtam mielőtt megismertem a jelenlegi barátomat (távkapcsolat). nem tudom miért, de nem is gondolkodtam rajta soha
3/9 anonim válasza:
Elviszlek egy kórházba, halálos betegekhez, gyerekekhez is és felnőttekhez is, megismerkedtetem veled őket, hogy tudd miken mennek keresztül, akkor talán fogsz tudni sírni.
Egyébként nem tudom. Lehet nem volt még rá elég okod, hogy sírj.
4/9 anonim válasza:
Ez normális a fiúknál/férfiaknál. Majd ha valami traumát megélsz, akkor fogsz úgy is sírni eleget, nem kell ezen fennakadni.
5/9 anonim válasza:
Én sem tudok kb 2 éve, nekem érzelmi alapja van szerintem de nem igazán tudom mi,szóval nem vagy vele egyedül.
6/9 anonim válasza:
Én 1 évvel ezelőttig nem sírtam majd az elmúlt évben tudtak olyan dolgok történni hogy volt hogy naponta többször is sírtam. Nem baj ha nem tudsz sírni, de néha nagyon jó kiadni magadból a felgyülemlett dolgokat
7/9 anonim válasza:
Mi ez a férfiak nem sírnak baromság? Jesszus!
8/9 A kérdező kommentje:
"Csak akkor sírtam e héten"
Bocsánat elírtam. Csak akkor sírtam MAJDNEM e héten..
2019. febr. 2. 09:52
9/9 anonim válasza:
#7 nem nem sírnak, hanem sokkal ritkábban mint a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!