Férfiak, fiúk! Mit gondolnátok, vagy neketek hogy esne, ha a barátnőtök nem engedné, hogy költsetek rá, vagy ha még nem vagytok együtt, nem engedné, hogy randin te fizess?
Fiatal lányról van szó, max 25 éves. Még otthon lakik. És akármilyen kis összegről van szó, csak akkor enged fizetni ha következő alkalommal ő fizethet.
Nem egy pénzeszsák, még tanul. Meg dolgozik mellette.
Férfiként zavarna.
Vagy azt gondolnám, hogy femináci, ekkor nem lenne több találkozás, mert valszeg úgysem engedne magára, vagy azt hinném, hogy nem akar "tartozni", mert tudja, hogy nem jövök be neki és így nem lesz szex.
Szóval nálam ott befejeződne a dolog. Végleg.
Bocs,én nő vagyok, de válaszolnék. Olyan fizethet nyugodtan, akivel már x ideje együtt vagyunk, de akit nem, vagy alig ismerek, és fizet, annak nem szívesen vagyok a lekötelezettje. Volt egy olyan esetem, hogy már a randi alatt tudtam, h nem lesz jó, de ő fizette az ebédet és utána a kávét egy másik helyen suttyomban, mikor kimentem wc re, pedig direkt legalább italra visza akartam hívni, hogy ne legyen annyira gáz, h már ő fizette az ebédet.
De amikor valaki nagyon tetszett, és többször találkoztunk, akkor is inkább azon voltam, hogy egyszer én fizessek, egyszer ő. Nem szeretek tartozni, hogy ne érezze, hogy jogot formálhat rám.
"Férfiként zavarna.
Vagy azt gondolnám, hogy femináci, ekkor nem lenne több találkozás, mert valszeg úgysem engedne magára, vagy azt hinném, hogy nem akar "tartozni", mert tudja, hogy nem jövök be neki és így nem lesz szex.
Szóval nálam ott befejeződne a dolog. Végleg."
EZ MEKKORA szerencséje lenne az adott nönek! Ilyen "férfitöl" megszabadulni csak nyereség!
Köszönöm a válaszokat.
Azért írtam ki a kérdést egyébként, mert a csaj ha magának kéne venni valamit, akkor nem szokott. Ha éhes megvárja inkább míg hazaér. Nem vesz magának új ruhát mert jó a régi, buszozik, pedig autózhatna, de nem, mert hogy az drága.
Közben meg mindig ő akar fizetni és ő ad kölcsön mindenkinek, legutóbb a családjában kértek tőle kölcsön majd félmilliót! És ő adott..
Szóval rejtély marad számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!