Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, fiúk! Mit gondolnátok...

Férfiak, fiúk! Mit gondolnátok, vagy neketek hogy esne, ha a barátnőtök nem engedné, hogy költsetek rá, vagy ha még nem vagytok együtt, nem engedné, hogy randin te fizess?

Figyelt kérdés

Fiatal lányról van szó, max 25 éves. Még otthon lakik. És akármilyen kis összegről van szó, csak akkor enged fizetni ha következő alkalommal ő fizethet.

Nem egy pénzeszsák, még tanul. Meg dolgozik mellette.

2019. febr. 4. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rendes akart lenni. Én engedném, hogy fizesse ki a saját részét a vacsorájának, ha ő is úgy szeretné. De megmondanám neki, hogy én is szívesen kifizetem, és hogy ne érezze emiatt rosszul magát, ha esetleg én fizetem neki. Viszont az tény, hogy általában a férfiaknak elvárásuk van a nőkkel szemben ilyenkor. Ha már ő fizette ki a nő ételét is, jár cserébe valami... És gondolom azt sem szeretné a barátnőd, hogyha az elején elköteleződne "dolgokra". Hisz nyilván azért fizeted ki neki, mert akarsz tőle valamit. És akkor ez így egyszerűbb neki, hogy ő csak akkor fogja teljesíteni ezeket a "dolgokat", hogyha ő maga is akarja. érted. Ne azért feküdjön le veled, mert te drága ajándékot adtál neki, hanem mert szeret. Szerintem egy értékes lányt találtál. Szerintem egy rendes lány, aki szeret, akkor is szeretni fog, ha nem fizeted ki az ő részét.
2019. febr. 4. 11:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha hasonló az anyagi helyzet, akkor szerintem ez a természetes. Egyszer az egyik fizet, utána a másik. Akkor nem kell felezni sem, meg számolgatni.
2019. febr. 4. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:
14%

Férfiként zavarna.

Vagy azt gondolnám, hogy femináci, ekkor nem lenne több találkozás, mert valszeg úgysem engedne magára, vagy azt hinném, hogy nem akar "tartozni", mert tudja, hogy nem jövök be neki és így nem lesz szex.

Szóval nálam ott befejeződne a dolog. Végleg.

2019. febr. 4. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Bocs,én nő vagyok, de válaszolnék. Olyan fizethet nyugodtan, akivel már x ideje együtt vagyunk, de akit nem, vagy alig ismerek, és fizet, annak nem szívesen vagyok a lekötelezettje. Volt egy olyan esetem, hogy már a randi alatt tudtam, h nem lesz jó, de ő fizette az ebédet és utána a kávét egy másik helyen suttyomban, mikor kimentem wc re, pedig direkt legalább italra visza akartam hívni, hogy ne legyen annyira gáz, h már ő fizette az ebédet.

De amikor valaki nagyon tetszett, és többször találkoztunk, akkor is inkább azon voltam, hogy egyszer én fizessek, egyszer ő. Nem szeretek tartozni, hogy ne érezze, hogy jogot formálhat rám.

2019. febr. 4. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

"Férfiként zavarna.

Vagy azt gondolnám, hogy femináci, ekkor nem lenne több találkozás, mert valszeg úgysem engedne magára, vagy azt hinném, hogy nem akar "tartozni", mert tudja, hogy nem jövök be neki és így nem lesz szex.

Szóval nálam ott befejeződne a dolog. Végleg."

EZ MEKKORA szerencséje lenne az adott nönek! Ilyen "férfitöl" megszabadulni csak nyereség!

2019. febr. 4. 12:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt én se szerettem,ha valamit venni akart nekem,de ha kajálni vagy szórakozni vitt akkor ő fizetett.Mondjuk ő megmondta,hogy neki nő nem fizethet.Én büszkeségből nem hagytam soha,hogy egy fiú vegyen nekem valamit,meg nem a pénzért vagyok vele,meg senki ne kiabálja rám.
2019. febr. 4. 14:00
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért írtam ki a kérdést egyébként, mert a csaj ha magának kéne venni valamit, akkor nem szokott. Ha éhes megvárja inkább míg hazaér. Nem vesz magának új ruhát mert jó a régi, buszozik, pedig autózhatna, de nem, mert hogy az drága.

Közben meg mindig ő akar fizetni és ő ad kölcsön mindenkinek, legutóbb a családjában kértek tőle kölcsön majd félmilliót! És ő adott..

Szóval rejtély marad számomra

2019. febr. 5. 08:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az igen nem semmi a csaj. Én biztos nem adnék sok pénzt kölcsön senkinek se. Költeném inkàbb magamra de ha épp mindenem meglenne akkor se adnék. Nem semmi ez az önzetlenség.
2019. febr. 5. 22:53
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, egy nagyon rendes szuper csajt találtál! Ha összejössz vele, akkor tarts ki mellette.
2019. febr. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!