Ezt látva mit gondolnátok a lányról?
Tegnap munkából hazafelé átmentem a sorompón, de még nagyon messze volt a vonat, tehát biztonságos volt (természetesen szétnéztem :D ). Biciklivel voltam, a kormányt nem fogtam, és közben zenét hallgattam fejhallgatón keresztül.
Mi lenne az első benyomásotok, az első gondolatotok, ha ezt látnátok?
Álljon meg a menet :D már több mint 10 éve biciklizek így.
Ha úgy érzem hogy közel a vonat, megvárom és nem megyek elébe, akkor sem ha csigabiga. Csak akkor szoktam átmenni ha nincs rendőr és láthatáron sincs a vonat, mert ez gyakran megesik.
A válaszokból azt veszem le, hogy inkább negativ gondolatot ébreszt ez a látvány bennetek :D
Nem akarok több figyelmet. És pont nem vagyok vihorászós, ezt nem tudom miből gondolod.
Szimplán így szoktam tekerni(egyik oka pl az, hogy nem szeretem a kesztyűt, és a zsebemben van a kezem, hogy ne fázzon), és onnan jutott eszembe a kérdés, hogy a kocsikból elég csúnyán szoktak nézni, és érdekel ki mit gondol erről.
Miket gondolnék?
Miért néznek csúnyán a kocsikból?
Azt hogy veszélyes vagy magadra és mivel azért mégsem esel pofára (= rossz példa vagy) másokra is. Egy dolog az úton ami hirtelen kerül oda, vagy nem látod, vagy esetleg egy hirtelen behatás pl.: labda, duda stb. gyorsan eldöntheti a további életedet. :/
Tipp:
A jól vezető sofőrök akkor kezdenek el veszélyessé válni, amikor már nagyon nagy a rutinjuk, ezért hajlamossá vállnak kevésbé odafigyelni.
Szóval ha már így tekersz akkor legalább figyelj oda rendesen! Nehogy egy francos kesztyű miatt törd ki a nyakad :D
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!