Számodra mit jelent a boldogság?
Csak kíváncsi vagyok, mások mit éreznek, amikor boldogok.
Nálam ez többnyire komolyabb kiváltóok nélküli érzés, körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor meglátom azt, akibe szerelmes vagyok, csak egészében nagyon pozitív érzés, anélkül a pici idegesség nélkül.
A legtöbbször nincs semmi kiváltó oka, amikor igen, többnyire olyan apróságok, hogy süt a nap, vagy tudom, hogy most akár órákra leülhetek olvasni...De olyankor a legjobb, amikor nincs semmi oka, csak jól érzem magam.
Amikor valami pozitív dolog ér, olyankor is boldog vagyok, de valahogy az más, nem ilyen intenzív, sokkal korlátozottabb, olyankor inkább csak örülök.
~ lány ~
Számból vetted ki a szót, ugyan így érzek teljes mértékben, ennél jobban le sem tudtad volna írni :-)
20F
Boldogság? :D
Nálam azt jelenti hogy egy nekem való lány szeretne és leélné velem az életét. Meg ilyesmi.
Boldogság = elérhetetlen "álmok"
Nálam a boldogság azt jelenti, amikor nem tudok problémára gondolni, és azt csinálom amit szeretnék, én rendelkezem a saját időm felett.
Amikor csak arra gondolok, hogy éppen most mit csinálok, nem számít a jövő, nem számít a múlt, nem számít igazából semmi sem. Csak egyedül az, hogy éppen mit csinálok. Olyankor körülöttem minden megszépül, és minden apróságnak értéke van.
És, hogy milyen érzés?
Talán én és ahhoz tudnám hasonlítani, hogy olyan mint ha a szerelmeddel, találkozol egy hosszabb idő után, vagy ha valami új dolgot élsz meg vele.
Èn Budapesten voltam felhőtlenül boldog.Mindentől!
Villamosozás,buszozás,metro...emberek!fènyek!!!!
Most vidèken vagyok 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!