Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számodra mit jelent a boldogság?

Számodra mit jelent a boldogság?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, mások mit éreznek, amikor boldogok.

Nálam ez többnyire komolyabb kiváltóok nélküli érzés, körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor meglátom azt, akibe szerelmes vagyok, csak egészében nagyon pozitív érzés, anélkül a pici idegesség nélkül.

A legtöbbször nincs semmi kiváltó oka, amikor igen, többnyire olyan apróságok, hogy süt a nap, vagy tudom, hogy most akár órákra leülhetek olvasni...De olyankor a legjobb, amikor nincs semmi oka, csak jól érzem magam.

Amikor valami pozitív dolog ér, olyankor is boldog vagyok, de valahogy az más, nem ilyen intenzív, sokkal korlátozottabb, olyankor inkább csak örülök.

~ lány ~

2019. febr. 2. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Számból vetted ki a szót, ugyan így érzek teljes mértékben, ennél jobban le sem tudtad volna írni :-)

20F

2019. febr. 2. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a jól elvégzett munka utáni pihenés, ha elérek valamit, amiért sokat küzdöttem, de ugyanígy boldoggá tesz, ha a természet közelében lehetek, kacsákat bámulhatok a tavon, vagy játszadozó kölyökkutyákat, bárányfelhőket.
2019. febr. 2. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Boldogság? :D

Nálam azt jelenti hogy egy nekem való lány szeretne és leélné velem az életét. Meg ilyesmi.

Boldogság = elérhetetlen "álmok"

2019. febr. 3. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Elégedettséget.
2019. febr. 3. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam a boldogság azt jelenti, amikor nem tudok problémára gondolni, és azt csinálom amit szeretnék, én rendelkezem a saját időm felett.

Amikor csak arra gondolok, hogy éppen most mit csinálok, nem számít a jövő, nem számít a múlt, nem számít igazából semmi sem. Csak egyedül az, hogy éppen mit csinálok. Olyankor körülöttem minden megszépül, és minden apróságnak értéke van.

És, hogy milyen érzés?

Talán én és ahhoz tudnám hasonlítani, hogy olyan mint ha a szerelmeddel, találkozol egy hosszabb idő után, vagy ha valami új dolgot élsz meg vele.

2019. febr. 3. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor érzem magam boldognak, amikor nincs komolyabb problémám és azzal foglalkozhatok, amivel akarok.
2019. febr. 3. 02:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is hosszútávon, de jól érzem magamat az adott környezetben, az idő észrevétlenül gyorsan repül, de az is tartalmasan.
2019. febr. 3. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Èn Budapesten voltam felhőtlenül boldog.Mindentől!

Villamosozás,buszozás,metro...emberek!fènyek!!!!

Most vidèken vagyok 😔

2019. febr. 3. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!