Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadhatom el hogy már...

Hogyan fogadhatom el hogy már soha nem leszek valaki? Akinek szántak?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta úgy nőttem fel hogy én különleges vagyok, okos vagyok, sokra fogom vinni. Ehhez képest 30 leszek és egy egyszerű ügyfélszolgálatos vagyok, semmi kilátással. Próbáltam tanulni de rájöttem hogy nincs eszem hozzá! Hogyan fogadjam el hogy a belémnevelt “te leszel valaki” dolog ne bántson többé? Bűntudatom és hiányérzetem van hogy nem lettem menő ügyvéd, cégtulajdonos. Úgy érzem nem értem el amire hivatott voltam, közben meg tudom hogy ilyen nagy dolgokhoz nem lett volna meg az eszem, csak a szüleim táplálták belém hogy képes vagyok ilyen sokat elérni.
2019. febr. 2. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, tudom, nem feltétlen vigasztaló, de vannak olyanok, akiknek bizony olyan munka SEM adatik meg, ami Neked van most, és ők baromira irigyelnek most téged, amikor ezt a kérdést olvassák! Gondolj bele egy közmunkás helyzetébe például! Neki milyen kilátásai vannak?
2019. febr. 2. 14:06
 2/7 A nagy Levin ***** válasza:
Ne arra koncentrálj, hogy mi NEM vagy, hanem arra, hogy mi vagy. Keress magadnak hobbi(ka)t, célokat, amik örömmet okoznak és érd el őket!
2019. febr. 2. 14:22
 3/7 A nagy Levin ***** válasza:
*örömet
2019. febr. 2. 14:23
 4/7 anonim válasza:
Mindenkibe ezt táplálják a szülei, mert hisznek a gyerekeikben (jobb esetben). Bárki letud tenni egy olyan diplomát amilyen szak iránt érdeklődik. A nyelvvizsgánál pedig vannak kiskapuk, de nem ez fogja meghatározni, hogy valaki cégtulajdonos/vezető lesz-e. Ehhez olyan mentalitás/észjárás kell. Bill Gates sem szerzett diplomát.
2019. febr. 2. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam tanulni de rájöttem hogy nincs eszem hozzá!"

"Bűntudatom és hiányérzetem van hogy nem lettem menő ügyvéd"

"Úgy érzem nem értem el amire hivatott voltam, közben meg tudom hogy ilyen nagy dolgokhoz nem lett volna meg az eszem"

Hát ne haragudjál, amit most írok, de a "menő ügyvéd" abban merül ki, hogy jogin legalább a levelezőn bemagolsz egy csomó hasznavehetetlen dolgot. Ha ilyen zimánylindácskák meg kissvirágok eltudják végezni a jogit, te meg nem, akkor neked tényleg nincs sok eszed, már bocsi.

2019. febr. 2. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem ìgy neveltek volna a szüleid,talán ügyfèlszolgálatos se lennèl.

Biztos vagyok benne,hogy szüleid azok,akik miatt itt tartasz es nem egy gyári munkás vagy.

Ők jót akartak,ès jol is tettèk,hogy bìztattak.

2019. febr. 2. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Amugy irigyellek,mert az anyam szandekosan hulyet akart csinalni belolem s nem is vittem semmire.

Takarito vagyok.

Kèpzeld,ha szüleid is lehùztak volna,mi lenne.

Igazán jò helyzetben vagy.

Az elsonek igaza van.

Szereto szulok es gondolom kènyelmes munka.

Ne akarj többet,ha nem tudsz tanulni fogadd el. (èn sem tudok tanulni).

Hálátlan vagy Isten felè.

En szeretnèk a helyedben lenni.

2019. febr. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!