Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meleg fiúként miért van rám...

Meleg fiúként miért van rám agyzsibbasztó hatással egy lány aki ráadásul vagy 10-el idősebb nálam?

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, én aztán nőre rá se nézek.

És van egy lány (lány?? nő! harminchoz közelít...) az egyetemi csoportomban akinek a külseje kb semmit se vált ki belőlem (miként kb semmi nőnemű látványa se )... de a hangja meg az egész személyisége.... kész vagyok tőle. Ahogy ott magyaráz nekem én csak hallgatom és érzem hogy zsibbad az agyam. Jó értelemben. Elhallgatnám bármeddig. Csak beszél beszél én meg azt se értem mit mond mert az agyam szétesik. Szó szerint lezsibbadok.

Akkor ez most mi? Mert testi értelemben nem vonz, nem feküdnék le vele, nem vagyok kíváncsi a pucér fotójára, de simán elmennék vele kettesben bárhova. Csak beszélne én meg ott zsibbadnék mellette.

Ez mi ? Remélem nem szerelem!!

2019. febr. 1. 11:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

". Aztán ki tudja, lehet bevezet a női test rejtelmeibe,

És pisztolyt is hoz hozzá amit a fejemhez szorít? Mert másképp nemigen fog menni, mert én magamtól egy ujjal hozzá nem érek.

2019. febr. 2. 09:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy homoszexuális és biromantikus vagy.

Ami azt jelenti, hogy, hogy szexuálisan csak a fiúk érdekelnek, de beleszerethetsz nőbe is. Viszont vele nem akarsz szexuális kapcsolatot.

2019. jún. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!