Tényleg léteznek olyan nők akik nem tudnak főzni még harminc felett sem?
Pont mint a zongorázás?!
Mindössze a megfelelő időben kell leütni a megfelelő billentyűt.
:)
Nem 15-ös, a főzés nem pofonegyszerű dolog. Összeütni valamit és az asztalra tenni, az tényleg az, a főzés nem.
Igen, kérdező, képzeld nekem a nagyanyám sem tudott főzni, ami nem is lett volna akkora baj... a baj az volt, hogy mégis főzött. És megpróbálta megetetni velünk.
31 vagyok, 10 éve egyedül élek, és olyan dolgokat, amik logikusak, tudok csinálni, de amihez már "érzék" kell, ahogy anyum mondja, az nem megy. Próbáltam, többször, mint azt ép ésszel kellett volna. Szerintem ebben az is benne van, hogy a főzés kegyetlen módon nem érdekel, mert varrni például hamar megtanultam, de az nagyon érdekelt.
Na meg itt számít az is, hogy mi a főzés. Nekem az, amit én csinálok, nem számít annak. Rádobom a csirkét a grillre, de az fizika, hogy megsül. És az is logikus, hogy a tészta, rizs megpuhul a forró vízben.
Próbálok tisztán enni, nem akarok olyan dolgokat venni, amiben plusz dolgok vannak. Pl. tejszín, szószok, konzervek, porok, kockák... Nekem ezek használata sem tartozik a főzés kategóriába. Az nem főzés, hogy felöntöm a bolognai port vízzel, és itt a szósz.
Nem tudok leveseket, mert alaplé (wtf?), főzelékeket tudok, de nem szeretek, mert rántás, habarás, rántani nem tudok, mert úgysem eszem meg a prézlis, olajos cuccot.
De kávét nem tudok főzni, mert nem iszom kávét. (A nescafe feloldódik vízben, de ezt megint csak nem nevezném kávéfőzésnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!