Tényleg léteznek olyan nők akik nem tudnak főzni még harminc felett sem?
Biztos van.
Nem volt rá igèny. Manapság nem elvárás, hogy a lányok annyit besegítsenek otthon.
Plusz egy nőnek nem gáz, ha annyi idôs koráig még a szüleivel van. Ergo miért főzne?
Gondolom amig anyucinal lakik igen. En is akkor tanultam meg, mikor elkoltoztem otthonrol. A szükség ügye...
Édesanyàm is akkor tanult meg mikor gyerek született (24 évesen) és apámmal összeköltözött. Ha egy nő ma is ilyen fiatalon elkoltozik es gyereket vallal, ohatatlan hogy megtanulja... ezek utan nem nagy ordongosseg kikovetkeztetni azt, ma miert ilyen keson “ernek” az emberek.. amikor egy ferfi vagy no meg 30 evesen is egyetemista, es minden kitolodik, ugy gondolom logikus, hogy ez is... azt nem lehet erteni inkabb, hogy mit nem lehet az okozatokon erteni ha elvileg gondolkodo emberek vagyunk?...
Termeszetesen ezzel nem azt mondom, hogy ez igy rendben van, de ma ilyen a vilag. Anyámék idejében az is elkepzelhetetlen volt hogy 20-on eves fiuk szinten szuleik nyakan log es max jatszik. Regen ebben a korban csaladfok voltak az ilyen koru ferfiak.
Kerdes az, minek keresni bunbakot? Van egyaltalan? Ez kollektiv “bűn” ha ugy tetszik... a tovabbi gondolkodast viszont rad hagyom miert alakult igy. ;)
Volt évfolyamtársam 43 éves, kétgyerekes anya. Egyszer nem főzött életében. .soha, semmit. Férje főz.
Amúgy én se szeretek főzni, csak egyszerű kajákat csinálok, unom a főzést.
30 felett vagyok ès alìg tudok főzni.
Utálom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!