Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell betegen mindenkit...

Miért kell betegen mindenkit végigköhögni, tüsszögni?

Figyelt kérdés

A vonaton a kabinban egy nő már fél órája köhög. Hallom, hogy beteg, az a mély, trutyis köhögés. Nekem betegen eszembe se jut emberek közé menni és fertőzni... ilyenkor otthon vagy orvos. Az is lehetőleg úgy mebközelítve, hogy ne veszélyeztessem más egészségét.

Persze, ez nem csak most fordul elő, munkahelyre is bejönnek, régen iskolába is.

2019. jan. 28. 08:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Én, ha beteg vagyok, szájmaszkot viselek a munkában is (adminisztratív munka).
2019. jan. 28. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

1: a szegényeknek a táppénz nem megoldás, mert 60% a fizunak. Ezért betegen is bemegy dolgozni.

2: az önző embereket nem érdekli, kit fertőznek meg

3: aki a családját látja el, az akkor is dolgozni fog, ha a kezét elveszti emiatt, mert munkából nehéz pénzt szerezni.

4: én maszkban utazom.

5: "néni, nagyon köhög, had kináljam meg köhögés csillapító: zsályás torok cukorkával, parancsoljon, vegyen egyet."

6: a szegények használnak tömegközlekedést, az autóban nincs, aki fertőzne - jah, te is Magyarországon élsz? Akkor nem szóltam.

7: c vitamin, béres csepp, ginzeng, amit akarsz, csak erősítsed az immunrendszered.

8: vonat: menj odébb egy "nem köhögős" helyre.

9: Nagyon becsületes, hogy te nem fertőzöl másokat. Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy! Kevesen vannak, akik ezt megteszik.

10: sokan azt sem tudják, hogy hogyan köhögjenek: a legparasztabb csak úgy a levegőbe, vagy egyenesen másik arcába. Aztán néhányan a tenyerükbe köhögnek, de még az sem jó, mert azzal mindent összefog. Köhögjön a könyök hajlatába, de annál is jobb, ha zsebkendőbe köhög.

11: Munkahelyen első: kézmosás. Otthon első: kézmosás

12: Kézfertőtlenítő gél a táskában.

14: magne B6 segít a stressz kezelésében, amikor se99fejekkel vagy körülvéve, hogy jobban bírjad.

2019. jan. 29. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:

#2 az áldozat hibáztatás nagyon megy :)

Bár nem teheti meg mindenki, hogy otthon marad betegen.

De mindenki megteheti (akinek van keze), hogy a szája elé tesz valamit amikor prüszköl és köhög és nem köpi le a többi embert a fertőzésével.

2019. jan. 29. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Azoknak, akiknek a torka kapar a hosszú ingázásnál, ajánlom a torok cukrokat és az italokat, hogy ne legyen száraz a torka. A száraz torokban apró repedések lesznek, amik könnyebben elfertőződnek. Ezt meg lehet előzni.

Csak egy ötlet. Aztán azt csinálsz, amit akarsz.

2019. jan. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!