Hogy viselkedjek ha feltűnően nem kedvel valaki?
Figyelt kérdés
Régebbi munkahelyen látásból ismertem egy nőt. Mindig köszöntünk egymásnak de semmi több. Most egy újabb munkahelyen a büfében dolgozik de nagyon hideg velem. Kérdeztem hogy tetszik az új munkahely de unottan válaszolt valamit. Múltkor egy kollégámmal ültem egy asztalhoz, odajött köszönni neki, de engem levegőnek nézett. Kicsit fura ez nekem. Ti hogy reagálnátok erre?2019. jan. 27. 13:22
1/5 anonim válasza:
sehogy. engem nem foglalkoztat ennyire, hogy más mit gondolhat rólam.
2/5 anonim válasza:
óóó...ez a legjobb...észre sem vedd...kerüld a szemkontaktot, a mosolyt, a biccentést, és még véletlenül se köszönj... stb..
Gyanítom, valaki igen rosszat állított rólad, be lettél feketítve rendesen. Ő így fejezi ki (vélt)útálatát. Ezzel nem kell foglalkozni, mert úgysem lehet helyrehozni(ha igaz ez az elmélet)...
hagyd a francba, az élet megy tovább..
3/5 anonim válasza:
Sehogy. Illendőség kedvéért köszönj neki és ennyi.
4/5 anonim válasza:
Levegőnek kell nezni ès mosolyogj rajta,milyen buta.
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak köszönj neki, ahogyan eddig és ennyi. Nyilvánvalóan nem jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!